torek, 23 julija, 2024

Znana Slovenka vse šokirala: Rok poroda ima šele čez nekaj mesecev, sedaj pa pokazala novega družinskega člana

Nihče ni pričakoval, da se bo družina znanega para povečala že sedaj. Mnogi so bili nad to odločitvijo zelo presenečeni …

Znani slovenski par, spletna vplivneža Katarina Benček in Marko Pavlovič, ki se ju mnogi spomnijo, ko sta vstopila v resničnostni šov Super par, sta pripravila veliko presenečenje.

Katarina Benček in psička. (foto: Instagram zgodba/Katarina Benček)

Pred kratkim sta razkrila, da bosta postala starša, Benčkova je nekaj mesecev noseča. kdaj ima rok poroda, še ni razkrila, je pa dejala: “Za točne številke bomo še malo počakali, ampak lahko namignem, da sem iz slabega počutja ven.”

Par presenetil z novim članom

Par pa je sedaj svoje številne spletne sledilce, preko Instagrama jima skupno sledi več kot 85 tisoč sledilcev, zelo presenetil z novico o povečanju njune družine. Dobila sta namreč še enega psička, samičko pasme pomeranec.

Par ima že samčka omenjene pasme, sedaj pa sta sklenila, da dom ponudita še samički, ki sliši na ime Tokyo.

“Situacija je bila taka, da je bil Grizzly v času najine odsotnosti pri mojih starših, kje sta še dve čivavi. Non stop je imel družbo in prišel k nama nekoliko slabe volje,” je v Instagram zgodbi pojasnila Katarina.

“Par dni ni bilo nobene spremembe in sva začela razmišljati o nakupu punčke,” je dodala in pojasnila, da sta že od začetka imela načrt, da kupita tako samčka kot tudi samičko.

“Zdaj sva bila praktično “porinjena” v to situacijo. Veva, da ni najbolj primeren čas, ampak bomo zmogli. Kmalu nas bo pet Pavlovič Benčkov,” je dodala Katarina. Vsekakor se paru obeta zelo pestro leto.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte