ponedeljek, 15 julija, 2024

Znana Slovenka sklenila, da ne bo več tiho. To je zapisala o pevki Raiven

Znana Slovenka je sklenila, da ne bo več tiho, svoje besede je namenila pevki Raiven, ki nas bo zastopala na Evroviziji s pesmijo Veronika …

Znana slovenska igralka Zvezdana Mlakar je tokrat na družbenem omrežju nekaj besed namenila pevki Raiven, ki bo letos Slovenijo zastopala na Evroviziji.

“Zjutraj sem se peljala po prijateljico v Ljubljano in poslušala radio. Že nekaj časa berem na družbenih omrežjih ….

Kritiziranje, obupno ponižujoča mnenja, pametovanje, pljuvanje, koliko neke čudne jeze in energije se izgublja za eno samo melodijo,” je zapisala Mlakarjeva in nadaljevala, da je zato sklenila, da bo napisala nekaj besed pevki Raiven.

Draga moja Raiven, imaš angelski glas, odlična pevka si. Izobražena si, tvoja glasba, tvoji nastopi so plod dela, vztrajnosti in talenta!

Nocoj boš stala na odru pred 100 milijonsko publiko, česar si niti predstavljati ne morem! Zastopala boš mojo državo in vsi bodo videli kaj Slovenija zna in zmore. Pela jim boš o naši Veroniki.

Čeprav ne spremljam Evrovizije, te bom podprla in upam, da te bomo podprli vsi Slovenci (če se ne bomo medtem požrli med seboj zaradi neprivoščljivosti, jalovega pametovanja, dežurnega kritikantstva in kaj vem še vsega)!” jo je nagovorila v svoji objavi.

raiven
Raiven (foto: Facebook/Raiven)

“Malo več zdravega domoljubja, malo več zdrave, klene pripadnosti, take, kot jo zmoremo pri športnikih, nam ne bi škodilo, kajne? A bo koga zaradi tega kaj manj?

Ta trenutek ne gre več toliko ali ti je pesem (zelo) všeč ali ne, pri takšnih prireditvah gre bolj za iskro neke skupnosti, ki stoji za svojimi ljudmi in jih zna podpreti!

Vsak izmed nas bi si to, če bi stal na njenem mestu, želel! Naj ti uspe!” je dodala Mlakarjeva.

Njen zapis je naletel na velik odziv

Njen zapis je takoj naletel na zelo velik odziv med njenimi spletnimi prijatelji in oboževalci.

Bravo!!! Koža se mi je naježila, točno to bi zapisala tudi jaz Draga Zvezdana, hvala za podporo naši Slovenki,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

Mnogi so Mlakarjevi zapisali, da je objavila zares odličen zapis, da se z njo popolnoma strinjajo in da bodo navijali za pevko Raiven in za Slovenijo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte