torek, 23 julija, 2024

Znana Slovenka, ki jo poznamo vsi, bo postala mamica (čestitke dežujejo)

Znana Slovenka je razkrila, da se jima je končno uresničila velika želja …

Znana in priljubljena slovenska spletna vplivnica in uspešna podjetnica Indira Ekić je mnoge zelo razveselila z novico, da bo postala mamica.

indira matic
Indira in Matic bosta postala starša. (foto: Facebook/Indira Ekić)

Indira je postala prepoznavna, ko se je pred leti udeležila resničnostnega šova The Biggest Loser, kjer je uspešno oklestila več kilogramov. Tam je spoznala tudi svojega zaročenca Matica Kolenca. Kolenc je bil eden izmed trenerjev, ki so jih imeli kandidati šova.

Kasneje sta Indira in Matic sodelovala tudi v resničnostnemu šovu Super par, kjer sta širni Sloveniji pokazala, da sta zelo usklajena in da spoštujeta drug drugega. Na koncu sta slavila zmago.

Z denarno nagrado, ki sta jo za zmago v šovu Super par prejela, je Indira uresničila svojo veliko željo, razširila je svojo linijo ličil in uspela. Danes številne ženske prisegajo na njena ličila.

Sedaj pa je priljubljeni parček ponovno presenetil. Postala bosta starša in to sta razkrila na njunem potovanju.

Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena.

Jaooo, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica,” sta pripisala poleg posnetka, na katerem se lepo vidi Indirin nosečniški trebušček.

Zadnji članki

Ne spreglejte