torek, 23 julija, 2024

Znana Slovenka iskreno spregovorila o zvezi z mnogo starejšim moškim

Znana Slovenka je presenetila z resnico: Zato ima partnerja, ki je mnogo starejši od nje …

Ano Pusovnik smo spoznali v prvi sezoni šova Sanjski moški. Trenutno uživa družinsko življenje s sinčkom Tajem in z 20 let starejšim partnerjem Saškom. Pred kratkim je Ana v intervjuju iskreno spregovorila ravno o tem, kako razlika v starosti vpliva na njeno trenutno zvezo. Že večkrat je poudarila, da je to za njo ključnega pomena, saj potrebuje starejšega in zrelejšega partnerja.

ana pusovnik
Ana Pusovnik v podkastu. (foto: Youtube/posnetek zaslona)

“Jaz rabim moškega, ki je starejši, zrelejši in to on je. Je zrel moški, to jaz rabim,” je odkrito dejala vplivnica. Iz preteklih izkušenj je namreč ugotovila, da so bile zveze z moškimi njene starosti ali mlajšimi nekompatibilne, saj je sama po naravi zelo dominantna in tako hitro prevzame preveč moči in nadvlade v razmerju. “Če ugotovim, da je moj partner pod mano v starosti ali v finančnem stanju, postanem preveč dominantna. Zato pri meni tako partnerstvo ne gre, ker jaz potem tistega moškega povozim, ugotovim, da sem močnejša, to pa mi potem rata dolgočasno.”

V njeni trenutni zvezi s starejšim moškim pa je našla takšno ravnovesje, ki ji najbolj ustreza. Ob zdajšnjem partnerju ohranja spoštovanje in občutek stabilnosti. “Pri nama z zdajšnjim partnerjem pa je ravno pravšnja mera. Do njega imam spoštovanje, ker je starejši. Pri nama ne more priti do rušenja hierarhije,” je pojasnila. Dodala je še, da njen partner ohranja zdravo nadvlado, kar je za njo ključno.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte