ponedeljek, 15 julija, 2024

Znana Slovenka delila grozljivo izkušnjo: Štiri dni so jo iskali podnevi in ponoči

Znana Slovenka je razkrila, kaj se je v njeni družini dogajalo v teh dneh …

Znana in priljubljena Slovenka, mojstrica obrazne joge in avtorica številnih priročnikov, Savina Atai, je s svojimi spletnimi prijatelji delila neljubo izkušnjo.

Pred nekaj dnevi je pobegnila njena mačka Brave, kar je bilo za njo zelo stresno. “Po 4 dneh iskanja … je naša Brave spet doma. Čez dan so mi pomagle sosede v iskanju in lepljenju plakatov, ponoči so z nama z Lotus hodili mački in smo jo iskali. Hvala čisto vsem, hvala vsem vam ki ste videli na storyih in/ali na ‘tražim nudim Vis’, ter poslali želje in podporo, da se vrne,” je zapisala poleg posnetka, ki ga je delila na družbenem omrežju.

V nadaljevanju je Ataijeva pojasnila, da je mačka zelo lačna in popolnoma prestrašena.  “Kot da smo spet na začetku, ko jo je Lotus našla odvrženo v grmovju ob smetnjakih. Niti meni se ne pusti spet pobožat. Edino Lotus trenutno zaupa. Ne vemo še kaj je bilo, kje je bila … predvidevam pa, da bomo danes končno spali,” je zapisala.

Z Brave ima posebno vez

V nadaljevanju svojega zapisa je pojasnila, da so v bližini njenega doma mačke, ki jih redno hrani in zanje skrbi. Z Brave pa ima prav posebno vez.

savina atai
Garrett in Savina (foto: Facebook/Savina Atai)

“Vse imam rada, za vse skrbim. Ampak ta vez z Brave. Pa Lotus in Brave. Brave je tudi edina, ki je v hiši, z Lotus spita skupaj. Vsi trije, Garrett, jaz in Lotus, smo jo vzeli za najbolj svojo. Sem se zadnje dni poleg vsega jezila tudi nase, češ da sem se čisto preveč navezala nanjo. Ampak v resnici mi ni niti malo žal, da sem se tako zelo. Res je, da so potem skrbi toliko večje. A je vredno, ker je tudi srce toliko bolj odprto. Samo, da je doma,” je zapisala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte