torek, 23 julija, 2024

Zapis znane slovenske igralke dal misliti mnogim

Znana slovenska igralka je objavila iskren zapis, mnogi so se nanj odzvali …

Znana slovenska igralka Tina Gorenjak, ki je znana po svoji iskrenosti, je med številne spletne prijatelje delila ganljiv zapis.

“Čudovit, sončen vikend vam želim in naj vam vsak dan prinese nekaj lepega.

Res pa je, da se nam več lepih stvari “zgodi”, če jih znamo videti, doživeti, jih sploh opaziti. Kakor lahko “darila življenja” zdrsnejo mimo nas, ne da bi jih zaznali, kadar smo fokusirani na slabo in težko.

Občudujem ljudi, ki znajo v še tako težkih življenjskih situacijah videti lepo, se veseliti trenutkov, doživetij in imeti radi, se veseliti.

Večino časa mi uspeva biti v odprtem stanju opažanja lepega, v stanju hvaležnosti in občudovanja življenja. Včasih tudi ne. In takrat je vse še 1000krat težje. A tudi to je človeško, življenjsko…,” je zapisala.

“Zato vam/nam želim, da smo kolikor je le mogoče, odprti za lepote življenja in jih zaznavamo z vsemi čutili ter se veselimo… da smo živi.

Objem vsem,” je zaključila Gorenjakova.

Njen zapis je naletel na številne odzive, mnogi so njeno objavo všečkali, mnogi pa so ji v komentar zapisali, da se z njo strinjajo.

Igralka je dvakrat premagala raka

Gorenjakova je s svojimi spletnimi prijatelji delila tudi novico o bolezni. Leta 2019 je o boju z rakom spregovorila v priljubljenem šovu Zvezde plešejo. “Ostaja le majhna brazgotina na mojem oprsju, ki ji pravim moja indijanska brazgotina in je ne bi zamenjala za nič na svetu,” je takrat dejala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Lani pa je ponovno zbolela za bolj agresivno vrsto raka in ga uspešno premagala. “Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo. Nekaj mesecev kemoterapije, operacija, obsevanja. Ne bi rada razpredala o bolezni ali trpljenju, saj je ljudi, ki doživljajo podobno zgodbo (žal) ogromno. Povem le zato, ker sem tu, živa in zdrava, čeprav je bilo kar kritično. Povem zato, da dam komu spodbudo, pogum in upanje, da bolezen rak ni nujno ‘smrtna obsodba’,” je pred časom zapisala na družbenem omrežju.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte