torek, 23 julija, 2024

VIDEO: Znana Slovenca objavila ganljiv posnetek iz porodnišnice. Tudi vas bo raznežil

Znana in priljubljena Slovenca sta z javnostjo delila posnetek iz porodnišnice. Z njim sta ganila mnoge …

Znani in priljubljeni slovenski par, Simona in Matjaž Kosi, ki ustvarjata pod umetniškim imenom Misticizem in s svojimi zabavnimi vsebinami razveseljujeta številne, sta petič postala starša.

Pred nekaj dnevi se jima je rodil še en sin, ki sta ga srečna starša poimenovala Krištof. “Dragi vsi! Danes je za nas najlepši dan naših življenj. V porodnišnici v Murski Soboti se je popoldan rodil naš peti otrok, sin Krištof. Otrok, ki smo si ga vsi tako zelo želeli in se ga veselili. Bogu hvala, da je privekal na svet živ in zdrav. Z mamico Simono sta v redu in se že veselo hranita,” sta na dan poroda sporočila iz porodnišnice in prejela številne čestitke. Mnogi niso vedeli, da je Simona noseča, saj o tem nista veliko govorila v javnosti.

Odhod domov

Matjaž se je preko družbenega omrežja oglasil tudi na dan, ko je odšel po mamico in sinčka v porodnišnico. Takrat je objavil fotografijo, s katero je spet navdušil. Oblekel je namreč majico v stilu super junaka, na prsih je imel številko 5.

“Tako porodnišnica, Krištof odhaja domov v Prlekijo. Kaj pravite na majico,” je zapisal ponosni očka in prejel številne odzive.

Sedaj pa sta razveselila še z video posnetkom, s katerim sta pokazala dogajanje nekaj dni po porodu, med porodom, bivanje v porodnišnici in odhod domov. Malega bratca so seveda z navdušenjem sprejeli tudi njegovi sorojenci, sestrica Neža ter bratci Tobija, Izak in Rafael.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte