torek, 23 julija, 2024

Vau, tak razgled ima znana Slovenka iz sanjske vile

Znana in priljubljena Slovenka je pokazala, kakšen je razgled iz njene sanjske vile, ki jo ima na zelo priljubljeni destinaciji.

Znana in priljubljena spletna vplivnica Katarina Benček je s svojimi spletnimi sledilci delila kratek posnetek. V Instagram zgodbi jim je pokazala, kako čudovit sončni zahod je ujela.

Instagram zgodba Katarina Benček
Pogled iz vile (foto: Instagram zgodba/Katarina Benček)

“Do Brionov se končno vidi,” je zapisala poleg in razkrila, da se nahaja na sanjski lokaciji v Pulju, kjer ima svojo vilo.

Vilo Oleavista sta zgradila skupaj s partnerjem Markom Pavlovićem, s katerim sta se mnogim gledalcem predstavila tudi v resničnostnem šovu Super par.

Benčkova je že pred časom razkrila, da bo vila namenjena tudi gostom, možno jo bo najeti.

“Najino hišo bo možno najeti le v celoti in minimalno za sedem dni oziroma noči,” je razkrila pred časom v Instagram zgodbi in pojasnila, da je vila primerna za bivanje osmih oseb.

Katarina Benček in Marko Pavlović
Katarina Benček in Marko Pavlović (foto: 24ur.com/posnetek zaslona)

“Ima štiri spalnice, štiri kopalnice, ločen wc,” je naštela, dotaknila pa se je tudi podatka, ki zanima mnoge, to je cena najema. “Cena bo odvisna od samega termina, ampak v najvišji sezoni predvidoma 4 do 5 tisoč evrov na teden,” je pojasnila.

Benčkova in Pavlović bosta kmalu postala tudi starša, novico o nosečnosti sta razkrila na Instagramu, povedala pa tudi, da pričakujeta deklico.

Zagotovo se strinjate z nami, da imata Benčkova in Pavlović zares prekrasno vilo v Pulju. Razgled, ki ga ponuja, pa je naravnost sanjski. 

Ali bi najeli takšno vilo za svoj oddih? Zaupajte nam vaše mnenje v komentarju ali pa na naši Facebook strani, kjer najdete še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte