torek, 23 julija, 2024

Urška Vučak Markež iskreno o odvisnosti in antidepresivih

Znana slovenska igralka Urška Vučak Markež je iskreno in brez olepševanj spregovorila o temni plati zasebnega življenja …

V priljubljeni pogovorni oddaji z Leo Mederal Gams je Urška Vučak Markež razkrila svojo življenjsko zgodbo na način, ki je značilen zanjo – iskreno, brez olepšav. Simpatična igralka ni želela olepševati resnice, zato je brez zadržkov spregovorila tudi o svoji zasebnosti.

V zadnjih letih je že večkrat javno spregovorila o izzivih, s katerimi se je soočala zaradi moževe odvisnosti od iger na srečo. Svojo izkušnjo je delila z namenom, da bi pomagala drugim v podobnih težavah. Poudarila je, da je njun zakon prestal mnogo preizkušenj in da je družinska povezanost ključna pri premagovanju težav.

Urška je razkrila, da sta zaradi moževe odvisnosti že sedem let v skupinski terapiji. “Razumejo te tisti, ki so v podobni situaciji,” je pojasnila.

Njena iskrenost pa nam ni razkrila le partnerjeve odvisnosti, temveč se je dotaknila tudi tematike o depresiji. Urška je spregovorila o osebnih bojih z depresijo, ki jo je premagovala tudi s pomočjo antidepresivov.

Skupaj z možem sta se soočila s težavami, ki so jih prinesle finančne stiske in obdobja, ko je bila Urška sama z otroki. A skozi vse to sta ostala trdno povezana in premagala težave, ki so ju še bolj združile. Kljub preizkušnjam sta postala boljša in močnejša oseba, zdaj pa svoje izkušnje delita z drugimi v upanju, da bosta s svojo zgodbo pomagala še komu.

Zadnji članki

Ne spreglejte