četrtek, 25 julija, 2024

Tragedija: Mnogo prezgodaj umrl svetovno znani igralec, ki smo ga po tej vlogi poznali vsi

Filmski svet žaluje, zgodila se je velika tragedija, v kateri je umrl svetovno znani igralec.

Kot poročajo številni mediji, je v komaj 37. letu starosti umrl svetovno znani igralec Johnny Wactor. Ta je bil najbolj znan po svoji vlogi Branda Corbina, ki jo je igral v priljubljeni seriji Splošna bolnišnica.

Kot je za javnost potrdila njegova mati Scarlett Wactor, je bil igralec v soboto prepeljan v bolnišnico zaradi strelnih ran. Žal pa ga zdravniki niso mogli rešiti.

Kot je za portal TMZ razkrila njegova mati, sta igralec in njegov prijatelj videla, kako so trije neznanci poskušali ukrasti katalizator iz njegovega avtomobila. Kljub temu, da jih igralec ni poskušal zaustaviti, pa so ga ustrelili.

“Ne le nadarjen igralec, ki je bil predan svoji obrti, ampak pravi moralni zgled vsem, ki so ga poznali. Zavzemal se je za trdo delo, vztrajnost in to, da ne smeš nikoli obupati. V vzponih in padcih zahtevnega poklica je vedno ohranil visoko dvignjeno glavo in si še naprej prizadeval za najboljše, kar je lahko. Najin čas z Johnnyjem je bil privilegij, ki bi ga želel vsem. Po več kot desetletju skupaj bo za vedno pustil luknjo v naših srcih,” je za revijo People dejal njegov agent.

Po tragični novici, da je igralec mnogo prezgodaj preminil, so se oglasili tudi njegovi soigralci iz serije Splošna bolnišnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Wactor (@johnnywactor)

“Celotna družina splošne bolnišnice je zlomljena ob novici o prezgodnji smrti Johnnyja Wactorja. Bil je res enkraten in z veseljem je bilo delati vsak dan. Naše misli in molitve so namenjene njegovim ljubljenim v tem težkem času,” so zapisali na družbeno omrežje.

Zadnji članki

Ne spreglejte