torek, 23 julija, 2024

Tara Zupančič: “Priznam, da sem nora na praznično vzdušje”

Znana televizijska voditeljica Tara Zupančič je razkrila, brez česa si praznikov ne predstavlja.

Znana slovenska televizijska voditeljica in manekenka Tara Zupančič je za revijo Lady razkrila, kako doživlja praznični december.

Tara Zupančič je bila voditeljica oddaje POP in na POP TV. (foto: POP TV)

“Priznam, da sem nora na praznično vzdušje, zato mi tudi krašenje doma predstavlja neke vrste terapijo, ker imam zelo rada lučke, bleščeče zvezdice, ki visijo s stropa, in sploh ta prijeten občutek, da smo spet v tistem pravljičnem času,” je pojasnila za omenjeno revijo.

Ohranja tradicijo

Zupančičeva je razkrila tudi, kaj dobrega pripravijo za praznično mizo. “Brez francoske solate in bifteka ne gre! (smeh) Sicer pa v teh dneh zelo rada pečem, saj sem v tem času vsa leta že od malega piškote pekla skupaj s teto. Piškote za Miklavža, potem proti novemu letu pa potico. Se trudim ohranjati to tradicijo, čeprav mene že čez leto zamika priprava sladkih stvari,” je pojasnila.

Vodila je oddajo Zvezde plešejo

Zupančičevo se mnogi gledalci spomnijo po vodenju priljubljenega resničnostnega šova Zvezde plešejo, vodila ga je skupaj z voditeljem Petrom Polesom.

Tara Zupančič je vodila šov Zvezde plešejo skupaj s Petrom Polesom. (foto: POP TV)

Pred tem je leta 2015 vodila rubriko Pop In na POP TV, bila je tudi sovoditeljica resničnostne oddaje Popolna poroka, ki jo je vodila skupaj z Boštjanom Romihom.

Lani je bila voditeljica kuharske oddaje Kuhinja na kolesih, raziskovala je Prekmurje.

Zadnji članki

Ne spreglejte