torek, 23 julija, 2024

Šok: Znana slovenska pevka se ločuje (to je že storila)

Priljubljena slovenska pevka naj bi se že odselila iz družinske hiše skupaj s hčerama …

Kot poroča prva revija Lady, naj bi se ločevala znana slovenska pevka Tinkara Kovač in znani arhitekt Matej Mljač. Par, ki je bil skupaj vrsto let, ima tudi dve hčerki Galo in Almo.

Kot poroča omenjena revija, naj bi se Kovačeva skupaj s hčerkama iz družinske hiše odselila že pred dobrim letom dni.

Družina si je dom zgradila v vasici Lokev na Krasu. Mljač je tam po babici dobil parcelo in sam zasnoval lepo hišo v kateri so živeli.

Pevka, ki ima svoja načela

Kovačeva je pred časom za portal Aleteia razkrila, da je včasih kakšno pesem, ki ni bila na umetniški ravni, tudi zavrnila. “To se je zgodilo večkrat, in sicer so bila to sodelovanja z zvenečimi slovenskimi imeni. Spominjam se treh takih skladb, ki so postale hit. Pri eni izmed teh sem avtorju dejala, da mi verz ni všeč, saj govori precej po moško, ženska tega nikoli ne bi tako rekla. A popravka niso upoštevali, dejali so, da pesem ostane takšna ali pa sodelovanja ne bo,” je pojasnila za omenjeni portal.

tinkara kovač
Pevka Tinkara Kovač (foto: Facebook/Avditorij Portorož)

V intervjuju je razkrila tudi, da ni oseba, ki bi sprejela vabilo v resničnostni šov.

Sem oseba, ki ne sprejema povabil v resničnostne šove, v strokovne žirije tekmovanj, ki oponašajo znane estradnike ali plešejo. Edini šov, katerega bi se udeležila kot tekmovalka, je Masterchef, ker rada kuham in jem. (smeh),” je povedala, v nadaljevanju pa razkrila, da znane obraze v zadnjih desetih letih vabijo v šove in kot je dejala, “od nas pričakujejo, da se v njih igračkamo kot otroci, to mi ni blizu. Tudi na samih intervjujih pričakujem, da se ne bomo pogovarjali o zasebnih stvareh, temveč izključno o glasbi. Mediji to spoštujejo do te mere, da če bi me, karikiram, videli pri kraji radirk, tega ne bi objavili. Estradniki dostikrat sami inscenirajo svoje trače, a to meni ne ustreza. To ni moje poslanstvo.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte