torek, 23 julija, 2024

Šok: Znana Slovenka razkrila, kaj se je dogajalo po tragični smrti njenega prijatelja

Znana Slovenka je s svojim priznanjem vse pustila odprtih ust. tudi vi boste presenečeni …

Od smrti takrat komaj 18-letnega glasbenika Nejca Erazma je minilo že 21 let. kljub temu pa se ga še vedno mnogi spominjajo.

ana praznik delovna akcija
Voditeljica Ana Praznik (foto: Voyo/posnetek zaslona)

O njem je pred kratkim spregovorila Ana Praznik, znana slovenska televizijska voditeljica, ki vodi priljubljeno oddajo Delovna akcija.

Praznikova je tudi pevka, svojo pevsko kariero je začela v skupini Bepop, katere član je bil tudi Nejc Erazem. Ta se je ponesrečil pred drugo turnejo Popstars, ostali člani skupine so kasneje nadaljevali brez njega.

Kot pa je v pogovoru z Ireno Jovevo na platformi Tik tok pojasnila Praznikova, se jim je po njegovi smrti nekaj časa dogajalo nekaj zelo čudnega.

@ijoveva Vse smo bile malo v Nejca. 💔 #ZJovevoNaTI @Ana Praznik #fypslovenija ♬ original sound – Irena Joveva

Takrat, ko je Nejc umrl, je … Kadarkoli smo se mi štirje dobili, kjerkoli je to bilo, ali je bilo to zunaj ali je bilo to notri v kakšni dvorani, na kakšnih plesnih treningih, vedno je priletela čebela. Vedno je priletela čebela. In to je bilo na koncu že tako, da smo mi bili: Kaj pa ta čebela tukaj dela? V kleti, nekje brez oken, ko smo imeli trening in smo se samo spogledali in si rekli OK, Nejc, razumemo. Približno pol leta se je ta čebela neprestano prikazovala, kjerkoli smo mi bili skupaj. Malo je bilo na trenutke strašljivo, ampak hkrati pomirjujoče,” je pojasnila Praznikova.

A očitno niso bili edini, ki so se jim po smrti bližnjega dogajale takšne reči. Pod posnetek so se oglasili številni, ki so zapisali, da imajo zelo podobne izkušnje.

Pri meni pa pol leta metulj sredi zime,” se je glasil eden izmed komentarjev, spet drugi pa: “Meni se od novembra, ko je umrl moj dragi, vsak dan dogaja podobno. Ko se z otroci usedemo k mizi, prileti čebela in je ves čas na robu mize in zvečer, ko mi je hudo, se spet pojavi, drugače je ni.”

Tretji je zapisal, da jih vedno na obletnico dedkove smrti obišče detelj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte