sreda, 24 julija, 2024

Skakalka Nika Prevc zaradi tega postala tarča kritik. Kaj se dogaja?

Uspešna smučarska skakalka Nika Prevc se sedaj sooča s takšnimi kritikami.

Smučarska skakalka Nika Prevc je v teh dneh v središču pozornosti, v zadnjih petih tekmah je kar štirikrat zmagala. Mnogi Slovenci so na odlično skakalko zelo ponosni, najdejo pa se tudi takšni, ki kritizirajo njene izjave, ki jih daje novinarjem po koncu tekem.

Nika Prevc (foto: Instagram/Ekipa sn)

18-letna Nika je namreč bolj redkobesedna, kar pa moti nekatere športne navdušence, ki želijo izvedeti čim več o tem, kako se počuti.

“Saj ne vem, kaj bi povedala. Vse sem pokazala na tekmi,” je Prevčeva dejala novinarju po drugi zmagi v svetovnem pokalu v Garmisch-Partenkirchnu.

“Super, da mi je tole uspelo. Čakati je vedno dolgočasno, a vseeno sem pred finalom vedela, na kaj moram paziti in na to sem se osredotočila. Zagotovo je bilo nekaj posebnega, ko sem bila visoko na ramah sotekmovalk po tekmi. Lepo mi je, ne znam tega niti povedati,” je še dodala, marsikdo pa je opazil, da je bila ob dajanju izjave medijem videti precej nezainteresirana.

A medtem ko nekateri menijo, da so njene izjave za medije neprimerne, pa na drugi strani mnogi menijo, da z njenimi besedami ni prav nič narobe.

Obnaša se tako, kot je to običajno za še neodraslo mladino. Saj je za razumeti, da je še zelo mlada, po naravi zadržana in jo naval novinarjev zmede do te mere, da kdaj pa kdaj v nekem trenutku ne najde ustreznega odgovora. Sem pa prepričan, da jo podpira in jo sprejema vsa Slovenija takšno, kakršna je po svoji zadržani naravi,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev na družbenem omrežju.

Zadnji članki

Ne spreglejte