torek, 23 julija, 2024

Se spomnite Jose Armanda iz telenovele Esmeralda? S takšno novico je sedaj presenetil javnost

Zagotovo se spomnite igralca Fernanda Colunga, ki je zaigral lik Jose Armanda v priljubljeni telenoveli Esmeralda. Ne boste verjeli, kaj se dogaja z njim …

Kot strela iz jasnega neba je javnost močno presenetila novica, da je igralec Fernando Colunga, ki je zaslovel doma in po svetu z vlogo Jose Armanda v priljubljeni telenoveli Esmeralda, postal očka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elmaleficioof

Igralec je svoje zasebno življenje pred javnostjo vedno skrival, zato se ni dolgo časa ni vedelo, da je v razmerju z igralko Bianco Soto. Kot pa sedaj poročajo mehiški mediji, naj bi s 45-letno igralko dobil sina. Ta je na svet prijokal 1. marca letos.

Kot pišejo mediji, naj bi ljubezen med njima vzplamtela med snemanjem telenovele Sreča najde pot.

Kot poroča TVNotas, naj bi danes 58 letni Colunga leta 2010 kupil dvorec v Miamiju, ki so ga preurejali leto dni. Z njegovo srčno izbranko naj bi tam živela, letos marca pa se jima je pridružil še sin.

“Iz kartoteke smo izvedeli, da je bil otrok spočet po naravni poti. Opravili so carski rez. V petek, 1. marca, opoldne sta postala starša čudovitemu sinčku. Operacija je trajala približno petdeset minut. On, Colunga, je bil pri porodu prisoten. Prerezal je popkovino in posnel nekaj fotografij. Oba sta jokala od sreče,” je za omenjeni portal povedal vir. Pojasnil je tudi, da sta igralca v bolnišnico prišla v spremstvu svojih zasebnih stražarjev, vse pa je potekalo v veliki tajnosti.

Telenovela Esmeralda (foto: Planet TV)

“Deček se je rodil zdrav, tehtal je 2200 kg in bil velik 43 centimetrov. Gospa je bila na opazovanju nekaj ur, nato pa so jo odpeljali v njen apartma. Colunga se je zelo potrudil, da je pokazal ljubezen, pozornost in bil kavalirski do svoje partnerke,” je med drugim še povedal vir.

Zadnji članki

Ne spreglejte