ponedeljek, 15 julija, 2024

Se spomnite Branka Čakarmiša? To se z njim dogaja sedaj

Se spomnite Branka Čakarmiša, ki je bi nekoč na POP TV? To počne danes …

Branko Čakarmiš je bil mnogo let generalni direktor POP TV, mnogi gledalci se ga spomnijo tudi po vlogi žiranta priljubljenega šova Slovenija ima talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Klašnja (@anaklasnja)

Lansko leto je na njegovo mesto sedel plesalec Andrej Škufca, ki se je v vlogi žiranta dobro izkazal in so ga gledalci takoj sprejeli.

Čakarmiš je bil žirant omenjenega šova kar osem sezon. Mnogi so menili, da je bil slovenski Simon Cowell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Klašnja (@anaklasnja)

Sedaj je že znano, da Čakarmiš ni več del POP TV-ja. “Na Pop TV pravijo, da se je posvetil novi vlogi strateškega svetovalca v podjetju CME Adria, svetoval pa naj bi pri ustvarjanju vsebin ter poslovnem razvoju. Pred kratkim je bil govornik na NEM Dubrovnik 2024, kjer je delil svoje strokovno znanje in izkušnje s ključnimi akterji v televizijski industriji. Naš vir iz ljubljanskih Kosez pa nam je zaupal, da Branko trenutno najraje uživa v družinskem življenju in se osredotoča na nove poklicne izzive. S soprogo Katjo Kovačič Čakarmiš, ki je učiteljica terapevtske joge in dihalnih tehnik, sta ponosna starša hčerke Karine, ki zvezdniškega očka vrti okoli prsta. Menda je čudovit mož in oče, ki uživa v družinskem življenju,” pišejo o njem pri reviji Lady.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte