torek, 23 julija, 2024

Saša Lendero in Miha Hercog prvič javno skupaj spregovorila o ločitvi

Pevka Saša Lendero in Miha Hercog sta sklenila, da skupaj javno razkrijeta podrobnosti svoje ločitve.

Znana slovenska pevka Saša Lendero in glasbeni producent ter komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, sta sklenila, da javno skupaj spregovorita o ločitvi.

To se bo zgodilo čez nekaj dni, 6. junija na TV Slovenija, v oddaji Dnevna soba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

6.6.2024 ob 17:55 na @rtv.slovenija v oddaji “Dnevna Soba” s Karin Sabadin, bova s @sasa_lendero prvič skupaj spregovorila o najini ločitvi in odnosu, ki ga imava sedaj.
Kot lahko vidite sva cela (predvsem jaz) tako, da vsi tisti, ki mislite, da prijateljstvo po razhodu ni mogoče, razmislite še enkrat… Predvsem naj zaradi vašega ega ne trpijo otroci!!!

In, če je na odnosu v partnerstvu potrebno delat, je po razhodu to delo še veliko bolj pomembno… In ja, splača se, ker je življenje samo eno je Hercog razkril na družbenem omrežju Instagram.

Ločitev je bila medijsko odmevna

Lenderova in Hercog sta o tem, da se ločujeta, javno spregovorila v začetku lanskega leta. Takrat sta oba svoje oboževalce seznanila s tem preko družbenih omrežij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko… a, izgleda, da je tudi to življenje.

Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno!

Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve…

In morda bom nekoč tudi jaz razumela…,” je takrat med drugim zapisala Lenderova.

Svoj zapis pa končala z besedami: “Rada bi tudi povedala, da je s tem povedano vse, kar sem o najinem razhodu želela povedati in ne bom odgovarjala na nobena dodatna medijska vprašanja. Hvala, ker razumete.”

Sedaj pa je očitno preteklo dovolj časa, da lahko nekdanji par brez grenkobe spregovori o tem obdobju njunega življenja.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte