torek, 23 julija, 2024

Rosvita Pesek močno presenetila z objavo: Mnogi ne vedo, kaj je v ozadju

Znana televizijska voditeljica Rosvita Pesek je številne presenetila s svojim zapisom. Kaj se dogaja?

Znana in zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je bila očitno ponovno spet žrtev nepridipravov. A tokrat je očitno šlo za »neznanega vdiralca«, kot ga je poimenovala sama, ki je pisal lažne objave pod njenim imenom.

Moja Fb stran je bila v zadnjih dneh “ugrabljena”. Ker se poznamo že lepo vrsto let, veste, da ne pošiljam reklamnih sporočil, zdravniških nasvetov, shujševalnih diet – ker pri meni opazno ne delujejo- vas ne nadlegujem, še manj pa prosim za finančna nakazila. Če ste karkoli od tega prejeli, je bilo lažno.

Zadnja objava, ki sem jo naredila, je bila sprememba naslovnice in ob njej kratek zapis o Rimu. Vse drugo, kar ste morda našli na moji strani, ali pa je z mojim imenom do Vas priletelo kot sporočilo, je bilo lažno in se zato namesto neznanega “vdiralca” opravičujem.
Upam, da bomo na tem omrežju sodelovali še naprej in si polepšali dneve s pristnimi, prijaznimi in duhovitimi objavami. Vaša Rosvita Pesek
,” je zapisala Peskova na družbeno omrežje.

Televizijska voditeljica Rosvita Pesek (foto: Facebook/Rosvita Pesek)

Mnogi so ji zapisali tolažilne besede, ji dejali, da dobro vedo, kaj napiše ona in kaj ne. “Tisti, ki vas poznamo, znamo presoditi, katere objave pritičejo vaši spoštovani osebnosti. Glavo gor!” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

Mnogi pa so začudeno zapisali, da ne vedo, za kaj se gre, saj vsi niso prejeli lažnih sporočil.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte