četrtek, 25 julija, 2024

Primož Peterka in Renata Bohinc ponovno skupaj (vzrok vas bo razveselil)

Nekdanji skakalec Primož Peterka in Renata Bohinc sta z objavo razveselila številne …

Nekdanji smučarski skakalec Primož Peterka in njegova bivša žena Renata Bohinc, s katero imata skupaj tri otroke, sta spet navdušila s skupno fotografijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Ta je nastala na prav posebnem dogodku, na katerega sta oba kot starša zagotovo zelo ponosna. Njuna starejša hčerka Gaja je imela maturantski ples.

Peterka in Bohinčeva sta ta velik dogodek ovekovečila s fotografijami, nekaj pa jih je Bohinčeva dodala tudi na družbeno omrežje Instagram, s pripisom: “Maturantski ples”

Kljub temu, da sta Bohinčeva in Peterka ločena že od leta 2019, pa sta ostala v prijateljskih odnosih.

O odnosih in ločitvi

Bohinčeva je o tem, kako se danes razumeta s Peterko in kako je bilo v zakonu z njim, pred časom spregovorila za oddajo Preverjeno.

renata bohinc
Renata Bohinc (foto: Facebook/Renata Bohinc)

S Peterko sta postala starša že zelo mlada, stara sta bila 21 in 22 let. Najprej se jima je rodil sin Maj, nato še dve hčerki, Gaja in Stela.

V času, ko je bil Peterka na vrhuncu svoje slave, je bilo zanjo zelo naporno. Bila je pogosto sama s tremi otroki. “On je prišel domov, ritem je podiral, kar naprej druge obveznosti,” je povedala in dodala, da je potreboval svobodo.

Preživela sta veliko lepih in manj lepih trenutkov, pred nekaj leti sklenila, da se ločita, danes pa sta v prijateljskih odnosih.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte