sreda, 24 julija, 2024

Presenečenje: Vrača se tudi ta zelo znani televizijski voditelj

Na slovensko televizijo se vrača tudi ta zelo znani televizijski obraz. Sedaj je znano tudi, kakšno oddajo bo vodil …

Kot so sporočili s Televizije Slovenija, se na male zaslone vrača znani publicist in televizijski voditelj Marcel Štefančič, ki bo prevzel vodenje nove oddaje z naslovom Marcel.

Marcel Štefančič v studiu nove oddaje Marcel. (foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija)

Kot so v sporočilu za javnost pojasnili s Televizije Slovenija, bo oddaja na prvem programu od ponedeljka, 29. januarja, dalje.

“Vrača se na prepoznavni voditeljski stol nove polurne nove oddaje Marcel, ki bo brezkompromisno in z ostrim pridihom z enim ali več sogovorniki poglobljeno, udarno in analitično načenjala najbolj aktualne in tudi provokativne teme. Slednje bo črpal iz sveta politike, družbe, kulture ter evropskega in svetovnega dogajanja,” so zapisali v sporočilu za javnost.

V novi oddaji bomo počeli to, kar Slovenci najraje počnemo – debatirali. O rečeh, ki si javno debato zaslužijo – in ki javno debato kličejo. Predebatirali bomo trende, ki nas slavijo, fenomene, ki nas gradijo, odločitve, ki nas delijo, črne cone, ki nas jezijo, populizme, ki nas medijo, simptome, ki nas definirajo, in ljudi, ki odmevajo, pa tudi vso psihopatologijo, ki poplavlja naše sanje, naše ideologije, naše predsodke, naše boje, naše fronte ter naše politično, socialno, ekonomsko, spletno, kulturno in popkulturno multivesolje,”  je o novi oddaji povedal Štefančič.

Mnenja o njegovi vrnitvi so deljena

O vrnitvi Štefančiča na Televizijo Slovenija seveda že potekajo debate preko družbenih omrežij. Mnenja so deljena. medtem ko so se nekateri novice o njegovi vrnitvi zelo razveselili, pa drugi pravijo, da ga niso prav nič pogrešali.

“Končno! Se zelo veselim vrnitve Marcela,” se je glasil eden izmed komentarjev.

“In kaj se bo zgodilo, ko bo enkrat zmanjkalo tega “nepogrešljivega” in “nenadomestljivega” kadra, ki bi že moral v penzijo?” pa je zapisal nekdo drug.

Zadnji članki

Ne spreglejte