ponedeljek, 15 julija, 2024

Poročil se je Cene Prevc (poglejte, kako čudovito fotografijo je objavil)

Nekdanji smučarski skakalec Cene Prevc se je poročil. Poglejte, kako čudovito fotografijo je objavil.

Nekdanji smučarski skakalec Cene Prevc se je poročil s svojo srčno izbranko Julijo. Kot je pojasnil za 24ur.com, sta pred oltar zakorakala v njeni rojstni župniji, poročil pa ju je župnik Damjan Prošt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

To je bilo za nekatere presenečenje, saj se je pred kratkim namigovalo, da ju bo mogoče poročil znani in priljubljeni župnik Martin Golob, ki je pred kratkim na družbenem omrežju razkril, da se Prevc pripravlja na pomemben dogodek. Takrat je delil fotografijo, na kateri je bil skupaj s Prevcem in poleg zapisal: “Cene me je danes obiskal po naključju,… bo verjetno kmalu sam povedal na kaj se pripravlja. Na zeeelo lepo pot,… blagoslova!”

Kot je za omenjeni portal razkril Prevc, so se poročnega slavja poleg domačih in prijateljev udeležili tudi nekateri znani Slovenci. Med njimi je bila tudi pevka Maja Keuc, ki je tudi zapela.

“Juliji je ona zelo dobra pevka, zato je prišla in odpela eno pesem. Bila je presenečenje za Julijo,” je Prevc razkril za omenjeni portal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cene Prevc (@cprevc)

Svoje številne spletne prijatelje in oboževalce pa je Prevc tudi že razveselil s prvo poročno fotografijo, ki jo je objavil na družbenem omrežju. “11. 05. 2024 Ni važno kje, dom bo vedno tam, kjer si ti,” je zapisal poleg fotografije, s katero je pokazal, kako lep par sta mladoporočenca.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte