sreda, 24 julija, 2024

Po novici, o kateri je poročala vsa Slovenija, so se oglasili številni znani Slovenci

V preteklih dneh je bila ena od najbolj branih novic, da je znani Slovenki uspel tak neverjeten podvig. Sedaj so se oglasili še številni znani.

Tudi mi smo poročali o dolgih vrstah, ki so se tri dni zaporedoma vile od Gospodarskega razstavišča, kjer je imela znana slovenska vplivnica in podjetnica Petra Parovel pop-up trgovino.

petra parovel
Podjetnica in spletna vplivnica Petra parovel (foto: Facebook/Petra Parovel)

Parovelova je v trgovini strankam ponujala svojo znamko športnih oblačil SWY, ki je zelo priljubljena med Slovenkami. Zato so mnoge sklenile, da se splača v vrsti za vstop v trgovino čakati tudi več ur.

Marljiva in organizirana ekipa Parovelove je seveda skrbela, da so bile stranke postrežene čim prej in da so trgovine zapustile zadovoljne.

Da je bila zelo zadovoljna in presenečena tudi lastnica, je sedaj zapisala na družbenem omrežju.

Nepredstavljivo. Samo to dodam. Okrog 7000 se vas je oglasilo pri nas, v treh dneh. In hvala čisto vsakemu! No Ro! Nepričakovano!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Parovel (@petraparovel)

In nenazadnje … 7000 ljudi obdelat v 3 dneh. Če ekipa ne bi bila taka kot je … Bi se vse končalo, še preden se je začelo.
Seveda ni vse bleščeče. So bile solze, jeza, solze utrujenosti, beseda izmučenost je premalo. Ampak bile so tudi solze sreče.
Ponosna na vse, hvaležna do neba, kapo dol vsakemu,” je zapisala Parovelova na Instagramu.

“Zadnji atomi energije so izpraznjeni. Jutri je nov dan, zadihamo, gremo naprej,” je zaključila zapis in dodala nekaj fotografij, ki dokazujejo, kakšen uspeh so poželi.

Pod njeno objavo so se oglasili tudi številni znani obrazi, med njimi tudi pevka Eva Boto, spletna vplivnica Teja Jugovic, Vita Starman in številni drugi. Vsi pa so Parovelovi čestitali za tak uspeh.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte