četrtek, 25 julija, 2024

Partnerica Alena Kobilice ganila z iskrenim zapisom: “Zmoremo, ni ovir”

Pevka Maja Prašnikar, partnerica Alena Kobilice, je mnoge ganila s svojim iskrenim zapisom, da za njeno družino ni ovir in da je hvaležna.

Znana slovenska pevka Maja Prašnikar, ki je v zvezi z nekdanjim manekenom Alenom Kobilico, ki je zaradi tumorja pred leti oslepel, je s svojim zapisom na družbenih omrežjih ganila mnoge.

Maja Prašnikar (foto: Facebook/Maja Prašnikar)

Vsak dan pišemo nove zgodbe. Hvaležna. Dnevi pri nas so vedno športno obarvani, vedno smo v gibanju. Veliko mi pomeni, da sva oba z Alenom tako športno naravnana, svobodna v svojem duhu in da to prenašava na najina sončka.

Hvaležna, da zmoremo, ni ovir. Je pa veliko prilagajanja, iskanja drugačnih rešitev, izzivov … Kar daje življenju spet nek nov čar.

To smo mi. Radovedni, igrivi in polni življenja,” je zapisala poleg številnih fotografij in posnetkov, s katerimi je pokazala, kako s svojo družino uživajo.

Pod njeno objavo so se vsuli številni komentarji, mnogi so zapisali, da jih občudujejo in da so prekrasni.

Prašnikarjeva in Kobilica sta starša dveh otrok, imata starejšega sina Vala in mlajšo hčerko Inti.

Maja Prašnikar (foto: Facebook/Maja Prašnikar)

Kobilica je bil svetovno znani maneken, pri 40. letih starosti je bil operiran zaradi benignega tumorja na možganih, posledica je bila izguba vida.

“Pred nekaj leti sem zaradi benignega tumorja na možganih moral prestati operativni poseg. Po operaciji sem 14 dni še čisto normalno videl, potem pa je v zgolj nekaj dneh moj vid nenadoma in povsem nepričakovano pošel. Diagnoza je nekako ostala v zraku. Menijo, da naj bi bila kriva posledična sprememba pritiska v ovojnici, ki je močno vplivala na optična živčna vlakna. Zdravniki so sicer rekli, da je to normalno in da se bo vid povrnil, a se to nikoli ni zgodilo,” je pred leti povedal za portal Vizita.

Zadnji članki

Ne spreglejte