četrtek, 25 julija, 2024

Na POP TV se vrača ta zelo priljubljena televizijska voditeljica

Mnogi gledalci se bodo razveselili, vrača se ta zelo priljubljena televizijska voditeljica.

Na POP TV so svojim gledalcem sporočili, da se ponovno vrača znana televizijska voditeljica Alenka Arko.

Arkova je mnogo let vodila informativno oddajo Preverjeno, vse dokler se vodstvo POP TV ni odločilo, da z oddajo po 22. letih zaključijo.

alenka arko
Televizijska voditeljica Alenka Arko (foto: Urša Premik)

Kljub temu, da se je oddaja poslovila, pa je Arkova ostala del novinarske ekipe na POP TV.

“Alenka Arko, ki je torkovo Preverjeno urednikovala in vodila več kot 20 let, seveda ostaja nepogrešljiv steber informativnega žanra pri nas, svoje široko znanje velikokrat v obliki kolumn podaja tudi na spletni strani 24ur.com. Prav tako bo pomemben člen projektov, ki prihajajo; eden od teh so bližajoče se evropske volitve,” so na POP TV pojasnili za žurnal24.

Sedaj pa so na POP TV sporočili, da se ob četrtkih začenja informativna oddaja, ki bo namenjena evropskim volitvam, vodila pa jo bo Arkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

“Kam bo šla Evropska unija in z njo Slovenija po junijskih volitvah v parlament? Bomo potem bolj cenili danes že samoumevne pridobitve, izmenjavo študentov, temeljno solidarnost?

To se je spraševala Alenka Arko in odgovore poiskala tako v Bruslju kot Strasbourgu.  Kaj je odkrila? V četrtek, 23. maja ob 21:15 v oddaji Evropski milijoni – za koga?” so zapisali poleg kratkega posnetka, ki so ga objavili na družbenem omrežju Instagram.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte