četrtek, 25 julija, 2024

Na POP TV nov šov: Sodelujeta Petra Kerčmar in Jani Muhič

Na POP TV so navdušili številne z novico, da so pripravili nov šov. Kakšno vlogo imata pri tem voditelja Petra Kerčmar in Jani Muhič?

Na POP TV so svoje gledalce in bralce presenetili z novim šovom POP šov z Blažem. Serija bo na voljo na Youtube kanalu, voditelj Blaž Vižintin pa je že posnel prvi šov, v katerem je nekaj zabavnih vprašanj zastavil znanemu voditeljskemu paru, Petri Kerčmar in Janiju Muhiču.

Na začetku pogovora ga je zanimalo, kaj voditelji počnejo med tem ko gledalci preko televizijskih zaslonov gledajo oglase. “Prosim, ne mu povedat,” se je takoj oglasil Muhič, Kerčmarjeva pa se je prijela za glavo in Blažu odgovorila: “Joj, ko bi ti vedel!”

Voditelja podrobnosti nista razkrila, je pa Muhič dejal, da bosta danes med oglasi ves čas govorila in tračarila o Blažu. “Midva se dobro razumeva in vedno malo počvekava, ne opravljava, o dnevnih dogodkih, kar veliko imava za povedati,” je priznala Kerčmarjeva.

Na vprašanje, ali se ju žalostne zgodbe, o katerih poročata, dotaknejo, je Kerčmarjeva pritrdila. Dejala je, da je bilo včasih, ko je bila še novinarka na terenu, zelo težko, ker se je srečevala s številnimi žalostnimi zgodbami. “Se ne zavedamo, kako dobro živimo,” je poudarila.

kerčmar muhič
Voditelja Petra kerčmar in Jani Muhič (foto: Youtube/posnetek zaslona)

Muhič pa je dodal, da se ju žalostne zgodbe dotaknejo, da je včasih celo med vodenjem oddaje težko zadrževati solze in da potrebujejo tudi ventile, ob katerih sprostijo to napetost, zato se pogosto, ko kamere ne snemajo, pogovarjajo in šalijo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte