torek, 23 julija, 2024

Ko boste videli mamico Luke Basija, boste ostali odprtih ust. Ste vedeli, da ima tak talent?

Znani slovenski pevec Luka Basi je popolnoma presenetil s posnetkom, na katerem je njegova mati. Ostali boste odprtih ust …

Slovenski glasbenik Luka Basi je presenetil svoje številne oboževalce. Na družbeno omrežje je dodal posnetek, na katerem pa poje skupaj s svojo materjo.

Basi je s posnetkom pokazal, kako lep glas ima njegova mati, več kot očitno je, da je talent podedoval po njej.

Draga mami. Danes praznuješ. Poklical sem te in ti povedal, da te danes čaka nekaj posebnega. Takole, kot je na videu, je bilo, ko sva v soboto prvič, odkar je tvoj sine ‘Basi’, stopila na oder. En od najlepših najinih spominov,” je zapisal poleg posnetka in razkril, da ima njegova mati rojstni dan.

Nato pa je presenetil še z lepo novico. “Ampak mami, zdaj bi te pa pred vsemi v Sloveniji nekaj vprašal in povabil. Za pomoč pa prosil svoje sledilce s komentarji in všečki, da mi stojijo ob strani. A bi nastopila z mano septembra v Križankah? Največje do zdaj, najbolj meni ‘domače’ in iz srca si želim, da skupaj zapojeva eno pesem tudi 28.9.,” je zapisal in takoj prejel številne všečke.

Luka Basi pevec
Luka Basi (foto: Facebook/Luka Basi)

Za pomoč, da se bo njegova mati strinjala s predlogom, je prosil še svoje sledilce. Z všečki in komentarji lahko tudi oni spodbudijo, da bi se ta dogodek v Križankah res zgodil.

Oglasili so se številni oboževalci, ki so čestitali njegovi materi za rojstni dan, zapisali pa tudi, da bi morala skupaj nastopiti, saj sta čudovita.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte