ponedeljek, 15 julija, 2024

‘Jadranka’ iz serije Botri navdušena, takšno prestižno nagrado je prejela

Igralka Daria Lorenci Flatz, ki v seriji Botri igra Jadranko, je prejela nagrado, ki je ni pričakovala …

Prvakinja drame Hrvaškega narodnega gledališča v Zagrebu, v katerem igra številne predstave, Daria Lorenci Flatz, je mnogim najbolj poznana po svoji vlogi Jadranke Macan v priljubljeni seriji Botri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Nedavno je igralka blestela na dogodku leta L’Adria story hall of fame, kjer se zberejo največje hrvaške zvezde.

Hrvaški Story v družbi zvezd praznuje 22 let obstoja, svoje goste pa so pričakali na najbolj glamurozni rdeči preprogi v regiji, kot se za praznovanje v družbi ikon spodobi.

“Praznovanje zaznamuje sijaj biserov, ki obujajo skrito lepoto, simbolizirajo ženstvenost, moč, milino in eleganco ter pustijo neizbrisen pečat s svojo edinstvenostjo in preprostostjo,” piše omenjeni portal, ki je tokrat že 11-ič zapored, ob podpori partnerjev nagradil številne lokalne in regionalne medijske, umetniške in estradne zvezde.

daria lorenci
Igralka Daria Lorenci Flatz (foto: Story.hr)

“Daria Lorenci Flatz je prejela nagrado za najboljšo igralko v filmu Don Julio. Prvakinja drame Hrvaškega narodnega gledališča v Zagrebu, v katerem igra številne predstave, se nam vsak dan nasmehne na malih ekranih v seriji ‘Botri’ na Novi TV, medtem ko je s predstavo spravila v jok občinstvo po vsej regiji ‘ Da sem ptica’,” je o njej zapisal omenjeni portal.

Nagrade ni pričakovala

“Zelo sem počaščena in zelo sem presenečena, saj tega res nisem pričakovala. Zelo sem vesela, ker vedno, ko dobiš nagrado, je to nekakšna krona in potrditev, da to, kar delaš, delaš dobro in da ljudje to opazijo, zato sem res vesela,” je povedala Daria.

Oglasila se je tudi preko družbenih omrežjih, kjer je s svojimi spletnimi prijatelji in oboževalci delila nekaj utrinkov iz prireditve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Še enkrat bi se rada zahvalila @story.hr za nagrado za najboljšo igralko leta, vse kar počnem pri svojem delu, počnem z željo dotakniti se, nasmejati, pustiti pečat, vprašati, včasih dati odgovor, včasih tolažiti, olajšati, nasmejati in nagrade so opomin, da sta naše delo in trud prepoznana in to me veseli!

Na koncu sem v zahvalnem govoru vzkliknila – Slavimo življenje! In to resno mislim, ne smemo zamuditi nobene priložnosti za praznovanje..,” je zapisala poleg.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte