torek, 23 julija, 2024

Hude obtožbe: Oglasil se je Challe Salle in povedal svojo resnico

Po hudih obtožbah se je oglasil Challe Salle in razkril vso svojo resnico o dogajanju …

Vse se je začelo, ko je Challe Salle pred kratkim v podkastu omenil Zlatana Čordića-Zlatka in povedal nekaj krepkih na njegov račun. Zlatko se je na njegove besede odzval in zahteval opravičilo. Ker tega ni dobil v roku 24 ur,. je izdal pesem z naslovom Klepc laže, ki jo je v celoti posvetil Challetu salletu. V njej med drugim namiguje, da naj bi imel Challe Salle neprimerne odnose z mladoletnimi dekleti.

challe salle
Challe Salle (foto: Facebook/Challe Salle)

Challe Salle je sprva molčal, nato pa preko družbenih omrežij podal izjavo.

“Glede na vse, kar se trenutno dogaja, se moram oglasiti. Mesec in pol nazaj sem ob izidu pesmi povedal svoje mnenje na rap sceni, pri čemer nisem bil žaljiv in se nisem spuščal na osebni nivo. Kar pa se zdaj dogaja, nima nobene veze z glasbo, ampak gre za direkten napad na mojo družino in name. Močno obsojam sovražni govor in vse žalitve in obtožbe proti meni, ki seveda niso resnične,” je dejal in poudaril, da ni v nobenem postopku in da nikoli proti njemu ni bila podana nobena prijava.

Namigovalo se je namreč, da naj bi dekleta ali dekle prijavilo Challeta Salleta zaradi neprimernega vedenja.

“V preteklosti sem proti dekletom, ki širijo o meni neresnice že podal prijavo in teče o tem kazenski postopek, kjer sem sam oškodovan,” je v nadaljevanju pojasnil in dodal: “Namen nekaterih oseb je na žalost samo medijska pozornost, zraven pa hočejo sabotirati moje dobro ime in s tem škodovati moji družini in karieri. Stvar je šla čez meje dobrega okusa in to je nedopustno.”

Pod njegovo objavo so se oglasili številni in mu izrekli podporo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte