ponedeljek, 15 julija, 2024

Borut Pahor močno presenetil z iskrenim zapisom (poglejte, koga sta obiskala skupaj z njegovo partnerico)

Borut Pahor je s svojimi spletnimi prijatelji delil zares ganljiv zapis. Usuli so se številni komentarji …

Nekdanji predsednik države Borut Pahor, ki mu preko družbenega omrežja Instagram sledijo številni, je ganil s svojim iskrenim zapisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

“Z družino smo obiskali mojo teto in strica Olivijo in Miloša v Braniku. To sta zlata človeka, ki jima bom do konca življenja neskončno hvaležen za njuno skrb v času mojega otroštva. Ko je po smrti očeta in dolgih mesecih mame v bolnicah grozilo, da utegnem biti sirota, sta me vzela k sebi v Branik in skrbela zame kot za njuna Boštjana in Mojco. Pogrešal sem mamo, a usoda mi ne bi mogla nameniti ljudi večjega in boljšega srca od Olivije in Miloša. In vse, kar smo jim prinesli, je bila škatla čokoladnih bonbonov?” je zapisal poleg fotografije, na kateri je skupaj s svojo partnerico in teto ter stricem.

Njegov zapis so številni komentirali, zapisali, da je bila njegova gesta zelo lepa in da je družina naše največje bogastvo.

” … največ šteje to, da ste ju obiskali, da jima namenite prijazne besede in ste jim hvaležni za vse, kar sta storila za vas. Pa naj še kdo reče, da niste fejst človek,” se je glasil eden izmed mnogih podobnih komentarjev.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte