torek, 23 julija, 2024

Aleš Valič še nikoli tako iskreno o svoji ženi

Igralec Aleš Valič je razkril, kakšen je njegov zakon v resnici …

Aleša Valiča poznamo kot zasebnega zdravnika Edvarda Steinerja v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju. V zadnjem času je igralska zasedba požela veliko pozornosti, nedavno pa se je intervjuja za revijo Jana udeležil tudi Aleš Valič, v katerem je iskreno spregovoril o odnosih z ženo in vnuki v resničnem življenju.

Igralec Aleš Valič igra dr. Edvarda Steinerja. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V seriji Skrito v raju je Edvard Steiner zelo razumevajoč, sočuten in ljubeč dedek, ki bi naredil vse za svoja vnuka. Na vprašanje, ali ste povsem enaki do svojih vnukov, je odgovoril takole: »Ma, sem, samo veste, kako je – pri svojih otrocih in vnukih si gotovo zahtevnejši, preveč pričakuješ. Pričakuješ nekaj, kar je sicer tvoja slika, in jim najbrž povzročaš kakšne težave,« je povedal za revijo Jana in pojasnil, kako zelo je povezan z dvojčkoma: »Dvojčka Maks in Aleks bosta letos stara šestnajst let in sta ogromno časa preživela z nama, vedno sva ju jemala s sabo na počitnice, tako da smo zelo povezani, zelo v redu fanta sta.«

Z nasmehom pa je omenil tudi mlajšega vnuka, ki ima od vseh najraje babico: »Mlajši, dveletni Lukas, je pa nor na babico, tako da vsi odpademo, kadar je babi v bližini. Ko mene zagleda, reče: Babi? Češ, kje je babi? (smeh)« Za omenjeno revijo se je dotaknil tudi sprememb, ki jih opaža pri mladih. Pravi, da jih skuša razumeti, vendar se generacije in s tem njihova filozofija ter način življenja hitro spreminjajo.

Zasebno je srečen v zakonu

Edvard v seriji večkrat poudari svojo naklonjenost pokojni ženi Mileni. Tudi v resničnem življenju je njegova vez z ženo Tejo dolga, lepa in trdna, je pritrdil za revijo Jana: »Kar se ljubezni, partnerskega odnosa tiče, sem prepričan, da za vsakega človeka na svetu obstaja pravi partner, samo srečo moraš imeti, da ga srečaš. Potem seveda, če se dva ujameta, je pa njuna stalna dolžnost, da ta odnos gojita. Da se res trudita za to.«

igralca valič
Aleš in Blaž Valič v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Z ženo ohranjata zelo lep in pristen odnos. Uspeva jima, da skrbita drug za drugega, ponosno pa je tudi povedal, da sta svoje zaobljube ponovila ob njuni enaintrideseti obletnici poroke. Ob tej priložnosti sta imela po zaslugi otrok nepozaben dan. »Nisva vedela, da sta najina otroka tako srkala najin odnos vase, da sta napisala zgodbo, kako sva se spoznavala in kako se je odnos razvijal. Zgodbo sta poslala na neki natečaj, ki ga je imela ena od organizatork porok, in najina je zmagala. In ta organizatorka porok Špela nama je organizirala ponovno zaobljubo v samostanu Mekinje v Kamniku – prekrasno je bilo. Ja, za zdaj nama res uspeva, v zadovoljstvo obeh,« je ponosno zaključil.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte