ponedeljek, 15 julija, 2024

Znani slovenski glasbeniki skupaj ob prav posebnem dogodku

Na odru so se zvrstili Luka Basi, Nika Zorjan, Rok Piletič in številni drugi …

Aleja je praznovala že 4. rojstni dan in ob tej posebni priložnosti se je v nakupovalnem centru odvijala zabava štiri dni.

“Vnovič smo dokazali, da je Aleja edinstvena nakupovalna destinacija, ki poleg nakupovanja združuje tudi druženja, srečanja in zabavo različne vrste. To je prihodnost nakupovalnih središč. Vesel sem, da so naši obiskovalci praznovali z nami in našimi glasbeniki, kot so Luka Basi, Rok Piletič in Nika Zorjan, ter glasbena skupina Booom!. Še bolj vesel pa sem, da so bili naši podkasti na Aleji Sky obiskani v tako velikem številu. Hvaležen sem za to,” je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Dogajanje sta s triki in akrobatskimi spretnostmi popestrili skupini Čupakabra in Arbadakarba – katero ste lahko spoznali v šovu Slovenija ima talent. Otroci so se razveselili ustvarjalnih delavnic poslikave obrazov, čarovnij z Lukom Malenškom in otroške predstave z naslovom Zaklad pokljuških škratov. Športni navdušenci so uživali v košarkarskem turnirju. Do zadnjega stola so bili obiskani tudi podkasti v živo z Dvokorakom, Alkimija besed je gostila Guštija, Fejmiči pa Miho Deželaka.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte