torek, 23 julija, 2024

Vabljeni na praznovanje: Zabavali vas bodo znani slovenski glasbeniki

V družbi Luke Basija, Nike Zorjan, Roka Piletiča, skupine Booom!, Arbadakarbe ter žonglerske in ognjene skupine Čupakabra.

V ALEJI praznovanje 4. rojstnega dne že poteka v polnem razmahu, saj so si obiskovalci že lahko ogledali trike in prikaz številnih žonglerskih spretnosti žonglerske in ognjene skupine Čupakabra, se udeležili otroških delavnic poslikave obrazov, si ogledali čarovnije z Lukom Malenškom in poslušali podkaste v živo z Dvokorakom.

Če ste zamudili dogajanje, si lahko še danes ob 15.30 ogledate skupino Čupakabra, se udeležite otroške delavnice poslikave obrazov ob 16. uri in uro zatem čudite čarovnijam Luke Malenška. Nocoj in jutri bodo potekali še drugi podkasti v živo. Alkimija besed bo gostila Guštija, Fejmiči pa bodo v petek z Miho Deželakom.

Jutri, v petek, ob 15. uri bodo organizirali košarkarski turnir na ALEJI SKY, kjer se bodo za košarkarsko krono pomerili košarkarski navdušenci v igri 3 na 3.

Jutri, v petek, ob 15.30 ter v soboto ob 10. uri in 15.30 ne spreglejte predstave skupine Arbadakarba, ki ste jo spoznali v šovu Slovenija ima talent. Poleg tega se boste lahko udeležili otroške delavnice poslikave obrazov jutri ob 16. uri in soboto ob 10. in 16. uri, najmlajši pa bodo lahko uživali v otroški predstavi Zaklad pokljuških škratov v soboto ob 10.30 v izvedbi priljubljenega slovenskega pisca otroških knjig Žige X. Gombača.

V soboto bo poskrbljeno tudi za številna glasbena presenečenja. Ob 16.30 se pričenja prvi koncert s skupino Booom, nadaljujejo pa s posebno glasbeno poslastico in druženjem z Niko ZorjanRokom Piletičem iz skupine BQL in Lukom Basijem.

Poleg tega vas vabijo, da izkoristite posebne ugodnosti pomladnih modnih kolekcij po nižjih cenah.

Zadnji članki

Ne spreglejte