sreda, 16 oktobra, 2024

Tim in Nuša napadla Marcela, ta ju je želel le opozoriti

Takšne težave je imel Marcel zaradi Nuše in Tima. Presenečeni?

V šovu Kmetija je zadnje čase napeto med Marcelom, Timom in Nušo. Marcel in ostali tekmovalci, ki so bili nominirani za dvobojevalce, so v kajži našli Nušin zapis.

Tim in Nuša sta zanikala, da bi bila zaljubljena. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Marcel je ta zapis prinesel in ga dal Timu, Nuša pa ga je obtožila, da gleda njene osebne stvari. Marcel je dejal, da ga zato člani družine gledajo postrani.

Marcel se je zato odločil, da Nuši pojasni, kakšna je resnica, želel je razčistiti. “To pismo smo našli štirje fantje. Nisem jaz tisti, ki je to pregledoval in predeloval,” je pojasnil produkciji. Dodal je, da je dal pismo Timu z namenom, da ga opozori, da naj pazi, s čim se igra. “Čustva niso neka stvar, da se boš z njimi igral,” je dejal Marcel produkciji.

A ko je Nuši skušal pojasniti, za kaj se gre, je naletel na gluha ušesa. Prav tako Tim ni želel poslušati, kaj ima Marcel za povedati. Zato jima je naravnost dejal: “Glede na to, da ima punco doma, pa da se zapletata na televiziji, je to zelo grdo igranje s čustvi!”

Marcel meni, da odnos Tima in Nuše ni pošten do Timovega dekleta. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Marcel je obema dejal, da se mu ne zdi prav, ker se Tim igra s čustvi deklet. “Dal sem mu pismo in mu dejal, naj pazi, kaj dela, ker to je lahko zelo boleča stvar.”

Marcel je oba opozoril, da ne delata prav. “Igrata se s čustvi, punca se je več kot očitno v tebe zaljubila,” je dejal Marcel in pokazal na Nušo. Nato je dodal, da je tudi sam to izkusil in točno ve, o čem govori.

Zadnji članki

Ne spreglejte