sreda, 16 oktobra, 2024

To so pokazale kamere v šovu Kmetija: Vas je to presenetilo?

Ste tudi vi opazili, kaj so pokazale kamere v šovu Kmetija? Ste nad tem presenečeni?

V šovu Kmetija sta družini ločeni. Ena družina je v hlevu, kjer pogoji bivanja niso najboljši, druga družina pa je v hiši, kjer imajo na razpolago veliko več ugodnosti za bolj komfortno življenje.

Tekmovalci v hiši imajo precejšen nered. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina v hiši ima na voljo kopalnico, imajo kuhinjo, velik hladilnik, lepše splane prostore. A se zdi, da tekmovalci vse to jemljejo zelo samoumevno in se niti ne trudijo, da bi vzdrževali red in čistočo.

V zadnji oddaji je bil namreč posnet tudi kader, kjer za mizo sedijo Tim, Nuša in Marcel. Pogovarjajo se, oziroma si delijo nasprotujoča se mnenja, mnogi gledalci pa so opazili, da je na mizi velik nered.

Več kot očitno je, da so tekmovalci že pojedli in popili, nihče pa se ni spomnil, da bi za seboj pospravil. Na mizi so gledalci lahko videli prazne pločevinke piva, umazane krožnike, tudi kozarec vložene kisle zelenjave, ki je nihče ni pospravil nazaj v hladilnik.

Morda pa se razlog, da tekmovalci niso pospravili za sabo, skriva v izjavi tekmovalke Anje. Ta je namreč produkciji dejala: “Mi smo vsi psihično uničeni trenutno in sploh ne vem, ali je nagrada, da smo tukaj ostali ali ni. Jaz sem psihično čisto uničena.”

Anja pravi, da so vsi psihično uničeni. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte