sreda, 16 oktobra, 2024

Laura iskreno o svoji družini in o prihodu dojenčka

Laura Beranič je iskreno spregovorila o tem, kakšne odnose ima s svojo družino ter povedala, kako se je njeno življenje spremenilo, ko je pred kratkim dobila bratca.

Po odhodu iz resničnostnega šova Kmetija smo Lauri Beranič postavili nekaj vprašanj o njeni družini. Zaupala nam je svoje občutke ob vrnitvi domov in povedala, v kakšnih odnosih je s svojo sestro in bratcem.

Povedali ste, da ste v šovu najbolj pogrešali sestro in mlajšega bratca. Ste se videli še isti dan, ko ste zapustili šov? Kakšni so bili občutki?

Res je, nisem si mislila, ampak kar vedno sem ju imela v glavi, precej sem jokala, ker sem pogrešala malega bratca, hudo mi je bilo, da zamujam njegove prve mesece. S sestro sva se videli takoj, ko sem izpadla, saj me je ravno ona skupaj s svojim fantom prišla iskat na mesto, kjer nas je odpeljala produkcija ob izpadu, takoj pa sem na video klic poklicala očeta, ki mi je dal na kamero brata Lucasa. To so bili eni izmed najbolj čustvenih trenutkov mojega življenja.

Sestra in bratec. (Foto: osebni arhiv)

Koliko sta stara sestra in bratec in kakšen odnos imate z njima? Ali živite vsi skupaj?

Sestra je od mene štiri leta mlajša, Lucas pa bo dopolnil komaj devet mesecev, tako da je razlika ogromna, ampak ga imam najraje na svetu. S sestro sva zelo povezani, znava se na smrt skregati zaradi bedarij, po navadi, ko si brez dovoljenja sposodi kak kos iz moje omare (smeh), ampak se pobotava v petih minutah (smeh). Ne živimo skupaj, jaz živim z očetom, sestra pa se je po ločitvi preselila skupaj z mamo, sedaj mama živi s partnerjem, sestra pa je dobila njeno stanovanje, kjer sta zdaj s fantom.

Živim pa skupaj z Lucasom in sploh si več ne znam zamisliti jutra, da ga takoj ne vidim.

laura
Laura je na bratca Lucasa zelo navezana (Foto: osebni arhiv)

Vas je sestra spodbujala, ko je izvedela, da se odpravljate v Kmetijo? Kako so to sprejeli ostali družinski člani?

Sestra me je izredno podpirala za oba resničnostna šova, ona je moj ‘največji oboževalec’. Ostale je malo skrbelo, ampak vedo, da se vedno znajdem. Oče je pa pričakoval da bom domov prišla že po parih dneh, ker po njegovo naj ne bi zdržala na kmetiji (smeh), ampak sem ga pozitivno presenetila.

Se tudi sestra ukvarja s socialnimi omrežji, tako kot vi?

Nekajkrat sem še poskusila snemati skupaj s sestro, ampak to njej enostavno ne gre (smeh), nima pojma, kaj naj govori. Ona je čisto v drugih vodah, je medicinska sestra.

laura
Laura s svojo štiri leta mlajšo sestro. (Foto: osebni arhiv)

Kako bi opisali svoje občutke, ko ste izvedeli, da v vašo družino prihaja bratec?

Ko sem izvedela, da dobiva brata, sem bila v šoku, nisem si želela, imela sem rahel živčni zlom in za nekaj časa odpotovala iz Slovenije. Nikakor se s tem nisem želela sprijazniti. Ko pa sem se vrnila, in je bila očetova partnerka že zelo visoko noseča, se je naenkrat vse obrnilo, začela sem se veseliti in ko se je rodil, je postal moj novi najboljši prijatelj. Zdaj sva neločljiva in tudi s partnerko očeta imam izredno dober odnos. Boljše, kot je sedaj, ne bi moglo biti.

Laurin oče, njegova partnerka in Lucas. Foto: osebni arhiv

Ali čutite posebno vlogo, ker ste njegova starejša sestra?

Zdi se mi, da bom imela pomembno vlogo v Lucasovem življenju, zato želim biti čimbolj prisotna. Kaže pa že prve znake trmastega karakterja, tako da mislim, da mi bo kar podoben (smeh). Želim biti najboljša starejša sestra, kar jih je, je pa Lucas na mene izredno navezan že sedaj.

laura
Lucas (Foto: osebni arhiv)

Kako se je vaše življenje spremenilo, odkar imate bratca? Ali vas je njegov prihod še bolj povezal z družino?

Odkar je Lucas z nami se mi zdi, da smo res še bolj povezani, kar je ironično, glede na to, da smo se ravno zaradi tega prvotno skregali. Prinesel je res veliko dobre volje, pa tudi oče, ki je bil vedno preobremenjen s podjetjem in preveč delal, se je zdaj malo bolj sprostil in to je zagotovo sprožil ravno Lucas.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte