sreda, 16 oktobra, 2024

Nuša po šovu Kmetija razkrila resnico: To se je dogajalo med njo in Timom

Čeprav je v šovu Kmetija Nuša trdila drugače, pa je sedaj sklenila, da pove vso resnico. Presenečeni?

V šovu Kmetija sta trenutno najbolj na očeh gledalcev Tim in Nuša. Tekmovalca sta veliko skupaj že od samega začetka, več zanimanja pa sta vzbudila že, ko je bila družina v hlevu. Takrat sta namreč spala skupaj.

Nič drugače pa ni bilo, ko je družina prišla v hišo. Tamara je Tima sicer želela posvariti, da naj pazi, kaj dela pred kamerami, a ji je Tim zagotovil, da se nič ne plete.

Tim in Nuša naj bi se samo poljubljala. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kamere so pokazale drugače

Pa se je očitno nekaj pletlo. Kamere so namreč ujele Tima in Nušo, ki sta se ponoči tihotapila do zgornje postelje, kjer sta skupaj ležala.

Tim nam je pojasnil celotno situacijo in dejal, da če nekdo spi v isti postelji z nekom drugim, to še ne pomeni, da imata spolne odnose. “Verjamem pa, da je bilo z vidika gledalca videti tako,” je dejal za Top24Novice in dodal, da sta z Nušo legla na isto posteljo, to pa je tudi vse.

Na vprašanje, zakaj je kameri zakril pogled, je pojasnil: “Ravno zato, ker nisva želela, da kamere ujamejo, da sva skupaj ležala. Vedela sva, da bi izpadlo, kot da nekaj imava. Ampak, to ni resnica, med nama se ni nič dogajalo, zato sva zakrila pogled kameram. Nisva pa se zavedala, da bova s tem prilila olje na ogenj,” nam je pojasnil.

Nuša je priznala, da sta se s Timom poljubljala. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Poljubljala sta se

Kamere pa so pokazale tudi, da sta se Tim in Nuša poljubljala, kar je sedaj za 24ur.com komentirala Nuša. “Več kot očitno sva v oddaji lagala, da med nama nič ni in ne bo. Že od menjave družine sva se poljubljala, ampak nikoli nič več kot to. Tudi prizor, ki ga je Marcel opisal, tam zgoraj se ni zgodilo čisto nič drugega, kot poljub. Vem, da je videti malo grozno, ampak preprosto nisem ena izmed tistih punc, ki tako hitro zaupa in da svoje telo. Prav tako tega ne bi počela pred širno Slovenijo in mojo družino. Za poljubljanje s Timom so vedeli,” je sedaj priznala za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte