sreda, 16 oktobra, 2024

Opa! Kamere v šovu Kmetija ujele vroče nočne prizore dveh tekmovalcev

Ta dva tekmovalca šova Kmetija ponoči očitno nista spala. Poglejte, kaj so ujele kamere. Presenečeni?

Kljub temu, da sta tekmovalca šova Kmetija Nuša in Tim ves čas zatrjevala, da je med njima le prijateljska vez, pa nekateri tekmovalci mislijo drugače.

Marcel zaradi Tima in Nuše ponoči ne more spati. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ne morem zvečer spati, zato ker mi piškotka uletita v sobo,” je produkciji povedal Marcel in dodal, da vsi tekmovalci dobro vedo, kaj “čarata zgoraj”. “Ni prijetno, ker moram to poslušati,” je povedal Marcel in dodal, da bi bilo bolje, če bi to šla delati kam ven.

Tudi Tamara je opazila, da se je Tim spremenil, da je nekako izgubil motivacijo za tekmovanje. Ves čas mu poskuša svetovati, naj nikar ne počne tega. “Boš na kameri prikazan kot en debil. Nočem tega zate, Tim. Res,” mu je dobronamerno rekla, Tim pa jo je pomiril, da ve, kaj dela.

Ko so se preselili v hišo, je Tim Tamari obljubil: “Ne bova skupaj spala, le včasih se bova crkljala!”

Posnetek zakrožil po družbenem omrežju

Posnetek, na katerem Nuša in Tim ponoči tiho odideta do zgornje postelje, Tim pa pokrije ograjo, da kamere ne bi mogle snemati njunega početja, je hitro zakrožil med gledalce šova Kmetija.

Nočno dogajanje Tima in Nuše. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ti so se množično oglasili, mnogi so zapisali, da se jim smili partnerica Tima, ki sedaj vse te dogodke spremlja po televiziji. “Me zanima reakcija Timove punce,” je zapisal nekdo.

Katastrofa, Tima in Nušo je lahko sram, Tina (partnerica Tima, op. a.) pa upam da ve, da si zasluži veliko več in če bi jo Tim imel res rad, ne bi tega nikoli naredil. In da mora zdaj vse to še gledat, nimam besed … Drži se, Tina,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

@gapyyyy21 Kaj čarata Tim in Nuša?🪄 #kmetija2024 #tiktok #slovenija #viral #fyp ♬ original sound – Gapyyyy21

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte