ponedeljek, 7 oktobra, 2024

To je razlog, da tekmovalci pred tehtanjem slečejo majice

Vas zanima, zakaj tekmovalci šova Življenje na tehtnici pred tehtanjem vedno slečejo majico? To je razlog! Presenečeni?

V priljubljenem šovu Življenje na tehtnici, ki ga mnogi gledalci spremljajo od ponedeljka do četrtka na Planet TV, je tudi redno tehtanje.

Tekmovalci na tehtnico stopijo brez majice. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Tekmovalci se tehtajo enkrat tedensko, tisti, ki izgubi najmanj kilogramov, pa se mora posloviti.

Na zadnjem tehtanju je produkcija sicer naredila izjemo, domov bi morala oditi Adriana, a so sklenili, da ji dajo še eno priložnost, ostala je v šovu.

Mnoge gledalce pa zanima tudi, zakaj tekmovalci pred tehtanjem vedno slečejo majico.

To vprašanje smo naslovili na Planet TV, pojasnili so nam, da je tako zaradi več stvari: Transparentnost, dramatični učinek, doslednost in predanost.

Transparentnost in natančnost: Majhne razlike v teži oblačil lahko vplivajo na rezultate, in ker  hujšanje spremljamo zelo natančno, to pomaga odpraviti neskladnosti, s tem izločimo možnost vpliva na težo. 

Dramatičen učinek: Oddaja je zasnovana tako, da se osredotoča tudi na fizične spremembe tekmovalcev, vizualni učinek izgube teže je tako bolj očiten. Gledalcem pa omogoča, da jasno vidijo spremembe na telesih, kar dodatno prispeva k razumevanju napredka tekmovalcev na poti do popolne preobrazbe. 

Doslednost: Nošenje enakih oblačil pri vsakem tehtanju zagotavlja vedno isto izhodišče za spremljanje izgube teže. Ta doslednost omogoča lažje primerjanje napredka iz tedna v teden. 

Predanost: To, da slečejo majice, simbolizira ranljivost, predanost in zavedanje. Pokaže, da so tekmovalci popolnoma predani svoji poti preobrazbe in so se na tej poti pripravljeni izpostaviti, dobesedno in v prenesenem pomenu,” so za Top24Novice natančno pojasnili na Planet TV.

Preden stopijo na tehtnico, slečejo majico. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte