nedelja, 6 oktobra, 2024

Znana Slovenka prestrašila oboževalce: “Upam, da je najhujše mimo …”

Znana in priljubljena Slovenka se je svojim številnim oboževalcem javila iz bolnišnice. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena spletna vplivnica, znana resničnostna zvezdnica Nina Radi, je svoje številne spletne prijatelje prestrašila s fotografijami, ki so nastale v bolnišnici.

Nina Radi se je oglasila iz bolnice. (foto: Instagram zgodba/Nina Radi)

“Operacija je za mano in najhujše je, upam da, mimo,” je zapisala v Instagram zgodbi in dodala, da bo kaj več pojasnila, ko bo malo bolje.

V drugi zgodbi pa je svoje sledilce še spomnila, da je dve leti nazaj bila prav tako oktobra operirana. “Isto to obdobje sem dve leti nazaj prestajala operacijo endometrioze,” je zapisala in dodala, da očitno zadnji dnevi septembra in prvi dnevi oktobra niso ravno njeni dnevi leta.

Nino so mnogi gledalci spremljali v resničnostnemu šovu Sanjski moški. Bila je med kandidatkami prve sezone, ko je bil sanjski moški Gregor Čeglaj.

Po sodelovanju v resničnostnemu šovu Sanjski moški, pa se je odločila, da vstopi še v šov Kmetija. Takrat je vstopila skupaj s Polono, s katero sta bili dobri prijateljici.

V šovu Kmetija se je zaljubila v tekmovalca Ambroža Vahen Kralja, s katerim sta bila par še nekaj časa po koncu šova, kasneje pa sta se razšla.

Instagram zgodba/Nina Radi

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte