nedelja, 6 oktobra, 2024

Vau, v takšnem razkošju živi znana slovenska igralka (FOTO)

Ko boste videli, v kakšnem razkošju živi znana slovenska igralka, boste ostali odprtih ust …

Znana slovenska komedijantka, igralka in lutkarica Lucija Ćirović je prejšnji teden kuhala v kuharski oddaji Riba, raca, rak. Za Lucijo je bilo to opravilo veliko lažje, saj je pred leti sodelovala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je dokazala, da ni le igralka, ampak tudi odlična kuharica.

Lucija je svoje goste navdušila. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Ko so gostje, Denis Porčič – Chorchyp, Nika Zorjan, Lara Jankovič in Ana Ferme prišli v njen dom, so bili osupli nad razkošjem, odprtostjo in svetlim stanovanjem, ki ga je igralka zelo lično opremila. “Ali smo v gradu,” je bil osupel Denis.

Lucija je svoje goste navdušila s čudovitim ambientom, lepo pogrnjeno mizo, seveda pa tudi s skrbno pripravljeno večerjo, za katero so ji goste brez oklevanja namenili 20 točk.

Lucija je pripravila mediteransko pojedino, za predjed je postregla s feta sirom in pršutom ter olivami. Denis je dobil veganski feta sir in pršut.

Za glavno jed je postregla grši giros, sama je pripravila grisine in pita kruhke.

Čistilka Fata jo še vedno spremlja

Mnogi gledalci so Lucijo vzljubili pred leti, ko je igrala v tedaj zelo priljubljeni slovenski seriji TV Dober dan. Igrala je čistilko Fato, vloga pa jo spremlja vse odtlej.

Na začetku je bilo zabavno, ker so me vsi poznali. Potem ni bilo zabavno, ker so me vsi poznali, ker nisem mogla niti normalno v trgovino, da se ne bi kdo obregnil ob mene,” je o svoji vlogi Fate pred časom spregovorila za radio Robin.

Dodala je, da se je kasneje navadila, da jo vsi poznajo, dobila je trdo kožo. “Moji prijatelji niso hoteli z menoj na kavo,” je razkrila težo prepoznavnosti.

Pojasnila je, da je v vlogi Fate veliko nastopala, kasneje pa se je vloge naveličala in je prenehala. Dodala je, da so se v nekem momentu tudi ljudje naveličali Fate.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte