nedelja, 6 oktobra, 2024

Tako je bila nekoč videti Adriana iz šova Življenje na tehtnici

Adriana je bila pred nekaj leti popolnoma drugačna. Bi jo sploh prepoznali?

Adriana je ena izmed tekmovalk resničnostnega šova Življenje na tehtnici. Ravno prejšnji teden pa je Adriana dobila še eno priložnost.

Adriana bo še naprej kravžljala živce … (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Na zadnjem tehtanju v šovu Življenje na tehtnici, se je izkazalo, da se je zredila za pol kilograma. Ker je imela najslabši rezultat, so tekmovalci, pa tudi gledalci pričakovali, da bo odšla domov, a se to ni zgodilo.

Adriana je bila zelo vesela, da je dobila še eno priložnost in da je lahko nadaljevala s hujšanjem v šovu Življenje na tehtnici. Produkciji pa je veselo dejala, da bo še naprej kravžljala živce ostalim tekmovalcem.

Gledalci so se jezili

Mnogi gledalci pa so se po oddaji oglasili na družbenih omrežjih in zapisali, da ni pošteno, da Adriana ostaja.

“Pri modrih je morala Sabina domov, ker se je zredila, pri rdečih bi morala domov Adriana, v vseh tednih je najmanj shujšala!” se je glasil komentar, spet drugi pa, da takšna odločitev ni poštena.

Zakaj se je produkcija odločila, da Adriani dajo še eno priložnost in da tekmovalka ostaja v šovu, so pojasnili na Planet TV.

“Zaradi vseh sprememb in preobratov, ki so se v tem tednu v šovu zgodili, vsi ostajajo vsaj še teden dni. Ta teden smo videli tako menjavi v ekipah, Nejc je postal očka, zato je produkcija poskrbela še za eno presenečenje in nihče ni zapustil hiše,” so dejali za Top24Novice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Rojc (@adriana.rojc84)

Adriana je bila nekoč drugačna

Adriana, ki je aktivna na družbenih omrežjih, pa je s svojimi spletnimi prijatelji in oboževalci delila številne fotografije, ki dokazujejo, da je imela že pred leti težave z odvečnimi kilogrami, a jih je uspešno oklestila.

Njen Facebook profil razkriva, da ji je uspelo oklestiti odvečne kilograme dve leti nazaj. Takrat je namreč delila fotografijo, na kateri je v beli trenirki, njena postava pa je zelo športna.

Seveda pa mnogi tudi sedaj navijajo za Adriano in upajo, da ji bo v šovu ponovno uspelo in bo oklestila odvečne kilograme, ki so se ji ponovno nabrali v teh dveh letih.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte