sobota, 5 oktobra, 2024

To se v zgodovini šova ni zgodilo še nikoli. Zakaj je produkcija temu tekmovalcu pogledala skozi prste?

V šovu Življenje na tehtnici je produkcija naredila veliko izjemo za tega tekmovalca. Pojasnjujejo ozadje …

V šovu Življenje na tehtnici so bili gledalci v preteklem tednu priča rojstva Nejčevega sina. Prvič je postal očka, z ženo sta novorojenčka poimenovala Lovro.

Nejc je dobil sina. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Nejc je novico o rojstvu sina sotekmovalcem sporočil tik pred tehtanjem. Povedal je, da tehta 2,290 kilograma in da je nedonošenček, ampak verjame, da bo vse kmalu nadoknadil. “Malo špehca mu bom moral še jaz posoditi,” se je pošalil in dodal, da se otrok in mamica dobro počutita.

Nejc pa je bil potem ko je postal očka, še bolj motiviran za nadaljevanje uspešnega hujšanja. Kljub temu, da je ves teden odhajal iz šova in izpustil nekaj treningov, saj je želel biti ob ženi, ki je rojevala, je bil za njim uspešen teden, izgubil je dva kilograma.

Vesel dogodek je ganil vse tekmovalce, ki so Nejcu kasneje pripravili tudi zelo lepo presenečenje, zabavo ob rojstvu novorojenčka Lovra.

Nejc pestuje sinčka. (foto: Planet TV)

Zelo lepo pa ga je presenetil tudi voditelj Klemen Bučan, ki je Nejcu povedal, da bo lahko šov Življenje na tehtnici zapustil tudi, ko bosta njegova soproga in sinček porodnišnico zapustila, lahko ju bo odpeljal domov. Ta lepa gesta je Nejcu pomenila zelo veliko.

Produkcija je naredila izjemo

Ob tako velikem dogodku, kot je rojstvo otroka, je tudi produkcija šova Življenje na tehtnici sklenila, da naredi izjemo. Nejc je pred začetkom poroda z ženo lahko komuniciral preko video klica.

Takrat ga je žena pomirila, da je vse v redu in da se bo porod kmalu začel. Ko je bila sprejeta v porodnišnico, jo je Nejc lahko obiskal, nato pa je šov zapustil še, ko se je porod dejansko začel.

Kako to, da je produkcija naredila takšno izjemo?

Ob tako veselem dogodku se nam je zdelo edino prav, da mu omogočimo prisotnost. Vendarle se to ne zgodi vsak dan, čestitke družini!” so za Top24Novice pojasnili na Planet TV.

Nejc je postal ponosni očka sinčku Lovru. (foto: Planet TV)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte