sobota, 5 oktobra, 2024

To je pravi razlog, da Adriana ostaja v šovu Življenje na tehtnici

Čeprav se je Adriana zredila, je ostala v šovu Življenje na tehtnici. Zakaj je produkcija ni poslala domov?

V zadnji oddaji priljubljenega resničnostnega šova Življenje na tehtnici, so se tekmovalci ponovno tehtali. Tokrat je bila boljša modra ekipa, pri rdečih pa se je Adriana celo zredila za pol kilograma. Rezultat jo je seveda nekoliko šokiral, prepričana je bila, da sledi odhod domov.

Adriana se je veselila, ne gre domov. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A produkcija šova se je odločila drugače, kar ji je sporočil voditelj Klemen Bučan. “Veliko je bilo preobratov, … tako da smo se odločili, da nihče ne gre domov! Vsi ostajate v hiši,” je povedal tekmovalcem voditelj.

Adriana se je zelo razveselila, vzkliknila je: “Saj sem vedela!” Tudi ostali tekmovalci so bili veseli, da nihče ne bo odšel domov.

“Danes smo bili vsi zelo veseli, ker nihče ne gre domov,” je kasneje povedala Adriana produkciji in dodala, da bo še malce kravžljala živčke ostalim tekmovalcem.

Gledalci pa jezni

Po oddaji Življenje na tehtnici so se preko družbenih omrežij oglasili gledalci, ki so bili razočarani in jezni, ker Adriana ni odšla domov. Menili so, da to ni pošteno.

Adriana je dovila še eno priložnost. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Absolutno bi morala Adriana domov, ker se je edina zredila … to ni poštena igra …,” je zapisal nekdo, spet nekdo drug pa: “Pri modrih je morala Sabina domov, ker se je zredila, pri rdečih bi morala domov Adriana, v vseh tednih je najmanj shujšala!”

Tretji pa meni, da je bila vse skupaj ena velika kuhinja: “Tole pa je bila ena velika kuhna … Adriana bi morala domov. Definitivno je nekdo vplival na tako odločitev, da ne gre … Pa se bo spet lahko bohotila in goltala čokoladice, ter delala zdrahe …”

Kakšno pa je vaše mnenje?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte