sobota, 5 oktobra, 2024

Trener Andrej s solzami v očeh: “Nehote te take stvari ganejo”

Trener Andrej je v šovu Življenje na tehtnici pokazal, da je zelo čustven. S solzami v očeh je spregovoril o tem.

V šovu Življenje na tehtnici, ki ga gledalci spremljajo na Planet TV, se je zgodil srečen dogodek. Nejc je postal očka.

Nejc je dobil sina. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pred tekmovalci je bilo tehtanje, ti so bili prepričani, da ga bodo tokrat izvedli brez Nejca, saj je bil v porodnišnici. A jih je presenetil in prišel na tehtanje, s seboj pa prinesel lepe novice.

Nejc je dobil sina, povedal je, da sta ga z ženo poimenovala Lovro. Tako z njim kot tudi ženo je vse tako kot mora biti, Nejc je izžareval srečo in ponos.

Vesel dogodek je komentiral tudi trener Andrej. “Jaz nisem pričakoval, ko sem prišel v šov, da bom priča, da bo eden od mojih tekmovalcev postal oče,” je s solzami v očeh povedal produkciji Andrej in dodal, da je zelo vesel, da se je to zgodilo. “Ker to so trenutki, ki zaznamujejo celo življenje. Kljub temu, da je postal oče, je prišel nazaj v šov, kar kaže res na to, zakaj se jaz borim pri ljudeh, da jim pokažem, kaj vse je lahko motivacija za to, da shujšaš.”

Andrej je zelo čustven

“Postal sem zelo čustven, ko sem izvedel, da je postal oče,” je priznal Andrej. Pojasnil je, da so mu ob veseli novici privreli na plano spomini. “Pri 11-ih letih sem izgubil očeta, na katerega sem bil zelo navezan. Vsa družina je trpela zaradi tega in kilogrami so se kopičili,” je povedal Andrej in z nasmeškom dejal: “Pri Nejcu bodo sedaj šli dol, hvala bogu!”

Tekmovalci so se Nejca zelo razveselili. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pojasnil je še, da čustev ni mogel skriti in da ga nehote takšne stvari zelo ganejo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte