sobota, 5 oktobra, 2024

Drama: Tim in Nuša po snemanju Kmetije razkrila resnico o njunem razmerju

Tekmovalca Kmetije, Tim in Nuša, sta v šovu vzbudila veliko pozornosti. Med njima naj bi se vnela tudi čustva, vendar so odnosi danes popolnoma drugačni. To je Nuša razkrila javnosti.

Tekmovalci Kmetije so že med snemanjem šova sumili, da se med Timom in Nušo plete romanca, kar je bilo prikazano tudi gledalcem, saj sta skupaj preživela veliko časa, dve noči pa sta celo spala na isti postelji.

kmetija
Kaj se na Kmetiji dogaja med Timom in Nušo? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zdaj, ko snemanje šova ni več v teku, naj bi bilo razmerje med njima popolnoma drugačno. Tim se je po šovu vrnil k svoji partnerici, s katero je še vedno v zvezi, in zatrjuje, da z Nušo nima stikov.

Pred kratkim je objavil tudi posnetek na TikTok-u, kjer je želel svojim sledilcem pojasniti situacijo med njim in Nušo. V posnetku je poudaril, da se v šovu med njima ni zgodilo nič resnega in da danes nimata več stikov. Obenem je izrazil, da je srečen s svojo partnerico Tino.

kmetija
Nuša na Kmetiji najbolj zaupa Timu. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Nuša pa se je na Timov posnetek odzvala prek Instagram zgodbe, kjer je delila svoje občutke glede njegove razlage. “Moj odgovor na Timov TikTok bo zelo kratek,” je začela Nuša, ki je namignila, da Tim ni bil povsem iskren.

Ko bo čas, bom povedala svojo plat zgodbe, ker se je gospodič veliko zlagal in vam in svoji punci. Verjamem, da je v šovu imel zmešana čustva, ker sem jih imela tudi jaz. Enostavno sva si lahko veliko zaupala in to takoj pomešala v ljubezen. Obžalujem vsako sekundo z njim, ker je po šovu pokazal svoj pravi obraz. Želim mu vso srečo s Tino,” je zapisala Nuša, na koncu pa dodala še nekaj besed, ki jih je Tim domnevno v Kmetiji govoril Nuši: “Komaj čakam, da te spoznam še zunaj”, “pustil jo bom, prisežem na mami”, “rad te imam” …

kmetija
Nuša je javnosti razkrila nekaj podrobnosti. (Foto: Instagram/Nuša Šebjanič)

Nuša, ki je v šovu vedela, da Tima doma čaka dekle, je v naslednji zgodbi še zapisala: “Morate pa vedeti, da z njim ne bi imela nič, če mi skozi celoten šov ne bi govoril, da bo punco pustil in da ima resna čustva do mene.”

kmetija
(Foto: Instagram/Nuša Šebjanič)

Tim se je odzval na Nušin zapis v zgodbi. Za Top24Novice je povedal: “Itak, da sem se lagal, vsi smo se lagali drug drugemu. V resničnostnem šovu smo za 50 tisoč evrov, ona je mislila, da smo v ‘Too hot to handle’. Očitno, da je prišla po moža ali kaj? Ali se mi zdi prav, da sem se to lagal? Absolutno ne, moral bi se zavedati posledic in ne gledati samo na taktiko in se igrati s čustvi, ampak kakor sem že velikokrat rekel – vsak ima svojo glavo, uporabi jo, ker jaz sem prišel noter sam in samo z enim ciljem – zmagat,” je svojo plat zgodbe delil Tim in dodal: “Nisem še videl nobenega tekmovalca, da bi bil iskren in pošten do vseh.”

@timnovak20 ❤️ #slovenijatiktok #slovenija🇸🇮 #slovenija #fypslovenija #ljubljana #celje #maribor #balkan #fyp #slovenijatiktok🇸🇮 #kmetijapoptv #kmetija2023 #poptv ♬ Melody (Live) – Zen music

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte