sobota, 5 oktobra, 2024

Tekmovalci se želijo znebiti Adriane. Razlog vas bo presenetil

Adriana je v šovu Življenje na tehtnici marsikomu trn v peti. Ta tekmovalec je končno povedal resnico o njej …

Rdeča ekipa je v šovu Življenje na tehtnici je zmagala na zadnjem izzivu, kar pa ne pomeni, da so odnosi med njimi briljantni. Mnogim tekmovalcem gre na živce Adriana. Med njimi je tudi Urban.

adriana
Adriana je marsikomu trn v peti. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Adriana je namreč kot zmagovalka zadnje skušnjave lahko izbirala, koga izmed tekmovalcev v rdeči ekipi bo poslala med tekmovalce modre ekipe. Izbrala je Urbana, ki pa ji je njeno odločitev zameril, zato se ji želi maščevati.

“Adriano bi si zelo želel ven vreči. Je tečna baba, skozi za hrbtom hodi. Neprestano se dere, vedno misli, da je ona glavna od rdečih. Pa je pi***n d*m. Menda je najmanj shujšala od vseh. Rad bi ji vrnil, da me je ukradla. Jaz bi jo ven vrgel iz cele ekipe. Če bo kdaj možnost kaj takega, se najem, četudi mi želodec poči. Samo, da bi jo ven spravil,” je iskreno priznal produkciji.

Ne bom tiho!

Tekmovalci Adriane ne marajo, ker menijo, da se preveč vtika v vse zadeve, a se Adriana brani. “Jaz si bom vedno upala povedat in me pač ne briga mnenje ostalih,” je rekla Adriana trenerju Gregorju, ko je med tekmovalci spet prišlo do težav. Tokrat je izpostavila nered v hiši.

blanka
Blanka pravi, da se z Adriano ne da pogovoriti. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Blanka je produkciji razkrila, da je Adriana zelo agresivna oseba. “Adriana je zelo primitivna oseba, z njo se ne da nič pogovoriti,” je dejala produkciji in dodala, da se pred kamero predstavlja, kot da se je pripravljena človeško pogovoriti, kar pa nikakor ne drži.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte