sobota, 5 oktobra, 2024

V šov Slovenija ima talent prihaja še nikoli videna točka

V nedeljo prihaja v šov Slovenija ima talent točka, ob kateri je v studiu nastala popolna tišina …

Na POP TV se je začela že 10 sezona priljubljenega resničnostnega šova Slovenija ima talent. Kot obljubljajo ustvarjalci, tudi letos ne bo manjkalo edinstvenih talentov in njihovih nepozabnih nastopov.

Tudi 10 sezona šova je zelo zanimiva. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Že to nedeljo pa ustvarjalci šova obljubljajo točko, ki bo vse pustila brez besed. “To nedeljo ne smete zamuditi nastopa, ob katerem je v studiu nastala tišina,” so jo napovedali poleg posnetka, ki je dovolj zgovoren.

Kaj se pripravlja, bodo gledalci videli v nedeljo, zagotovo pa bo to točka, o kateri se bo veliko govorilo.

Tudi letos je šov Slovenija ima talent pred televizijske zaslone pritegnil številne gledalce. Številke sporočajo, da šov podira rekorde v gledanosti.

Prva oddaja je postregla z odlično gledanostjo, saj si je oddajo ogledalo kar 56 %* vseh gledalcev pred televizijskimi sprejemniki. Ob tem je pomembno dodati, da v naši medijski hiši sledimo zakonskim podlagam (Zakon o avdiovizualnih medijskih storitvah), ki natančno opredeljujejo število oglasov oziroma oglasnih blokov in tega ne prekoračimo.

*VIR: AGB Nielsen Media Research, ciljna skupina 18-54 let, delež gledalcev TV vsebin v živo in z zamikom na isti dan, 29.9.2024,” so sporočili ustvarjalci šova po prvi oddaji letošnje sezone.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte