sobota, 5 oktobra, 2024

Zadeve se močno zaostrujejo: Produkcija umaknila tekmovalca

V šovu Kmetija se zadeve zelo zaostrujejo. Je produkcija namerno umaknila tega tekmovalca?

Na posestvu se je zgodil velik preobrat. Tekmovalci so morali v mini areno, kjer sta se borila glavi družin, Tamara in Žan. Zmagovalec je dobil prednost pri tedenski nalogi.

Tamara je zmagala. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Več sreče je imela Tamara, postala je zmagovalka, Žan pa je izgubil. Za zmagovalno družino v hlevu je to pomenilo, da imajo pri tedenski nalogi po pol ure več za iztiskanje sončničnega olja.

“Žan, pri vaši izmeni se nič ne spremeni. Vaša izmena še naprej traja dve uri,” je Natalija dejala Žanu. Ker pa je izgubil, je dobil tudi kazen, moral je zapustiti hišo.

“Ker si izgubil, boš kaznovan,” mu je povedala Natalija in dodala, da bo izvedel v gozdu, kakšno kazen  je dobil.

“Vsak igra svojo igro. Žal mi je Žana, sem pa vesela, da ga je doletela kazen, da gre na samo, da gre stran od tega pritiska, ki ga Igor izvaja na njemu,” je produkciji razkrila Tamara in dodala, da misli, da mu bo to samo pomagalo.

Žan je dobil kazen. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kakšna kazen je doletela Žana?

V hiški v gozdu je Žan prebral sporočilo. Njegova kazen je bila, da do konca tedenske naloge svoji družini ne sme pomagati. Poleg tega pa je moral en dan ostati v gozdu, kar mu je ustrezalo. Povedal je namreč, da se v svoji družini ne počuti najbolje.

Je produkcija namerno umaknila Žana?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte