sobota, 5 oktobra, 2024

Vau, takšna lepotica je hčerka Zmaga Jelinčiča

Politik Zmago Jelinčič je objavil fotografijo svoje hčerke in navdušil. Ste vedeli, da je takšna lepotica?

Znani slovenski politik Zmago Jelinčič je oče treh otrok. Ima sina Klemna Jelinčiča Boeta, ki je antropolog, sociolog, zgodovinar in prevajalec. 51-letnega sina ima z nekdanjo partnerico Berto Bojetu.

zmago jelinčič
Politik Zmago Jelinčič (foto: Facebook/Zmago Jelinčič)

Dve hčerki pa sta se rodili v razmerju z nekdanjo ženo Moniko Zupanc. Hčerki, Aleksandra Tisa in Aleksija Iris, sta očetu nedvomno v velik ponos.

Starejša hčerka, Aleksandra Tisa, je nadarjena slikarka, ki ustvarja že od malih nog.

Danes 20-letnica je pred nekaj leti že imela razstavo svojih slik v Ruski hiši, odprtja pa se je takrat udeležil tudi takratni predsednik države Borut Pahor.

“Predsednik se je spomnil slike Aleksandre Tise Snežna kraljica, ki mu jo je takrat še kot devetletna deklica podarila leta 2014 in so jo kasneje umetnostni zgodovinarji zelo dobro ocenili,” je ob odprtju razstave zapisal Jelinčič, ki sicer objave, na katerih sta njegovi hčerki, bolj redko objavi na družbenih omrežjih.

Pred kratkim pa je ponovno objavil fotografijo starejše hčerke, tokrat z zanimivim namenom. “Aleksandra Tisa pred odhodom na Kitajsko – odlikovanje mojega dedka – podelil italijanski kralj, obenem z viteškim nazivom,” je pripisal poleg fotografije, iz katere je razvidno, kakšna lepotica je njegova hčerka.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte