sobota, 5 oktobra, 2024

Gledalci ostro nad Planet TV, ta se brani in pojasnjuje

Mnogi gledalci so se po ogledu priljubljene oddaje jezili, da so bila kršena pravila in da to ni pošteno. Planet TV pojasnjuje …

Na Planet TV znani slovenski obrazi kuhajo v priljubljeni kuharski oddaji Riba, raca, rak. Ta teden kuhajo Nika Zorjan, Denis Porčič – Chorchyp, Lucija Ćirović, Ana Ferme in Lara Jankovič.

nika zorjan
Nika Zorjan ni vešča v kuhanju. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Mnoge gledalce pa je zmotilo, ker pevka Nika Zorjan ni kuhala sama, ampak je imela pomoč dveh prijateljev. Prijateljica ji je pomagala pri nakupu sestavin in pripravi večerje, da je bila okusna tudi pica, pa je poskrbel kar njen prijatelj, ki je picopek.

V oddaji Riba, raca, rak je bilo videti, kako namesto Zorjanove kuhata prijatelja, pevka, pa jima je hvaležno stala ob strani.

Gledalci jezni

Nekatere gledalce pa je zmotilo dejstvo, da Zorjanova ni kuhala sama. “Koga ocenjujejo? Kuharico ali pomočnike kuharja?” se je glasil eden izmed komentarjev, spet drugi pa: “Ja, res so zabavna skupina, ampak … Nika, ok, pač ne zna kuhati, ampak, potem ne vem, zakaj je sploh pristala na sodelovanje. Edino predjed je napravila sama, ki pa je ni niti jedla. Je še kdo opazil, da je bil njen krožnik, celotno predjed, čist in prazen?  Vem, da je to zabavna oddaja, ampak ne vem kaj so ocenjevali, da je dobila enako število točk kot Denis, ki se je res potrudil Pogrinjka praktično ni bilo, vse ostalo pa itak ni naredila sama. Morda jim je pa zato tako pridno nalivala vinčeka, ker, ja, vzdušje je bilo pa res veselo.”

Včasih so ženske znale kaj konkretnega skuhati..,” je svoje mnenje preko družbenih omrežij izjavil eden od gledalcev.

nika
Niki je na pomoč priskočil prijatelj picopek. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Planet TV pojasnjuje

Kako to, da je v kuharski oddaji Riba, raca, rak dovoljeno, da imajo znani pri kuhanju pomoč, saj gostje navsezadnje ocenjujejo njih, so za Top24Novice pojasnili na Planet TV.

Oddaja Riba, raca, rak je zasnovana kot zabaven in sproščen format, ki spodbuja druženje ob hrani. Poleg tega daje možnost ljudem, tudi tistim brez izkušenj v kuhanju, da se preizkusijo v kulinaričnih izzivih. Gledalcem želimo pokazati, da je kuhanje lahko priložnost za prijetno druženje, ustvarjanje novih prijateljskih vezi in nepozabnih trenutkov. Zato ni nič nenavadnega, da ima kdo pomoč pri kuhanju (minuli teden je imel Frenk Nova ob sebi vnuka, trener Andrej Milutinovič svojo pastorko in partnerico itd.),” so dejali.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte